ФОТО: Адолф Хитлер и Бенито Мусолини

Да ли је само случајност то што су Украјинци свој контранапад (наводно) заказали за дан фирерове смрти?

АУТОР: Ана Вуковић

„Немци су објавили вести за које се сви надају да су истините“, наведено је у извештају британског „Дејли екпреса“ о смрти Адолфа Хитлера 30. априла 1945. године, док је „Тајм“ тада први пут искористио своју чувену насловну страну – Хитлерову слику прецртану црвеним „иксом“.

Заоставштина злогласног фирера преживела је, међутим, и тај дан, али и многе наредне, да би ових дана било објављено и васкрснуће његове идеологије – барем кроз контраофанзиву украјинских оружаних снага која ће, гле чуда, према најавама америчких медија, почети баш на годишњицу Хитлерове смрти.

Када је Владимир Путин 24. фебруара 2023. године објавио да је циљ Специјалне војне операције коју почиње руска војска – демилитаризација и денацификација Украјине, западни медији му нису веровали, а његову мисију обрачунавања са последњим и најупорнијим изданцима најозлоглашеније светске идеологије назали су „инвазијом“.

Годину дана касније, насловима попут ових у којима најављују датум почетка украјинске контраофанзиве, они све више потврђују Путинове речи и сами сведоче о јаким, како симболичним тако и стварним везама присталица украјинског режима са нацистима.

Да ли је, међутим, могуће да је датум најављеног почетка специјалне војне операције у Украјини само случајност?

Знајући о коме се ради – тешко.

Јер контраофанзиву покреће управо војска која је у своје скуте примила паравојну организацију „Азов“ батаљон чији је основни симбол (нацистичко) црно сунце, а главна идеологија нацизам.

Покреће је армија државе чија деца у културним центрима певају „Московљане на нож“, непријатно сличан слогану који су 1940-их користили такозвани „бандеровци“, следбеници злогласног нацистичког колаборационисте Степана Бандере – само у облику „комунисте на грану“.

Уз то, у најављени контранапад ће тог 30. априла кренути војска коју је Немачка опремила шаљући јој прво 14 а онда укупно 88 „леопард“ тенкова.

Можете ли да замислите да Немци заиста нису знали да су бројеви 14/88 нацистички поздрав? Цифра 14, наиме, означава тзв. четрнаест речи неонациста и белих расиста „We must secure the existence of our people and a future for white children“, што у дословном преводу значи „Морамо да обезбедимо постојање нашег народа и будућност за белу децу“, док је 88 симбол „Хајл Хитлер„, јер је слово „Х“ осмо слово абецеде.

Заиста, да ли је то могло бити случајно?

Није ли могао бити само „удес судбине“ то што армија војника који цитирају фирера и тетовирају кукасте крстове на Русе креће баш на дан Хитлерове смрти?

Да ли је био само „незгодан случај“ када је британски „Телеграф“ објавио својевремено фотографију на којој украјински војник држи у наручју ћерку док на рукаву носи мртвачку главу – знамење злогласне Треће СС панцер дивизије „Тотенкоф“?

И Зеленски је (исто тако случајно, или ипак не?) на својим профилима на Инстаграму и Телеграфу објавио низ фотографија бораца с фронта, где је баш на првој од њих војник на униформи носио знамење исте те дивизије.

Је ли то све заиста могло бити само производ „случајности“, или је у питању заправо недвосмислена потврда Путинових речи да Украјина хитно треба да се денацификује?

Верује ли ико, после свега, да нацизам не буја под кијевским режимом, и да се ова опасна идеологија у тој земљи не подстиче?

Западни медији очигледно и те како верују у „поштење“ Кијева, јер, када год се покрене прича о неговању злогласне идеологије под окриљем кијевског режима, сви они ускликну – „Зеленски је Јеврејин“.

А исти тај Зеленски, осредњи глумац, никакав лидер, постао је, носећи своје чувене маслинасте дуксерице, и својеврсни манекен модног бренда „Ем-так“ који буквално зарађује на неонацистима – продајући одећу са „коловратима“ тј. „словенским свастикама“ и „валкнутима“, које су присвојиле разне неонацистичке организације широм света.

Негује ли тако украјински председник своје јеврејско, или можда, нацистичко наслеђе?

Слободан Рељић је у својој колумни за РТ Балкан недавно записао да „ово није сукоб са другим религијским системом, нити са атеизмом, ово је судар са – Антихристом, Лажним месијом“.

Шта ако је, међутим, читава Специјална војна операција судар са Антихристом?

Није ли истина да је онај ко је против човека, уједно и против Бога оличеног у том човеку?

А знамо ли икога ко је показао више нечовечности од Хитлера и његових нациста које данашњи Украјинци (ни мало налик онима који су својевремено гинули борећи се са најпогрешнијом идеологијом у историји), уз помоћ пријатеља са Запада – славе.

ИЗВОР:https://rt.rs/news/27854-nacizam-hitler-rodjendan-kontraofanziva-denacifikacija/

One thought on “„Црно сунце“, свастике, и 14/88 тенкова: Какве везе имају Хитлер и украјинска контраофанзива?”
 1. Заиста постоје одређене паралеле између почетка Хитлеровог похода и рата у Украјини. Хитлера и нацизам су створили и финансирали ционистички банкари, а сличну улогу данас доделили су изгледа и „шахисти“ неких 80 и кусур година касније. Путин је нови „фирер“ у глобалном Холивуду за слепу руљу. Нацистички „фирер“ је био лажна опозиција организованом глобалном
  Ционизму, као што је и „шахиста“ лажна опозиција „западу“ у лажном конструкту мађионичарско-„мајсторске“ тзв. геополитике и лажна опозиција Новом светском поретку (НВО). Скривени победник Другог светског рата (WW2) је Синедрион на врху с РОТШИЛДИМА.
  „Руководства“ и армије Совјетске Русије, нацистичке Немачке, Јапана, САД… су били „мајсторски“ инструменти у реализацији њихових планова (Протокола сионских „мудраца“) за велики искорак ка поробљавању света. Гојска „вођства“ су изабрали јудео масони који су их контролисали као марионете. Опоравак ратом разрушених гојских тзв. држава донео је астрономске профите „међународним“ (ционистичким) банкама-банкарима.
  WW2 је повећао и државни дуг САД које су биле поштеђене разарања да би данас веле премашио фамозну 31 000 милијарди „US“ долара што говори да је званично највећа светска „сила“ чврсто у канџама цио-банкара. WW2 отворио је пут за оснивање тзв. УН са седиштем у Њујорку, на земљишту које је поклонио РОКФЕЛЕР. Рат је омогућио и успостављање Израела. Погром обичних Јевреја у WW2 није био у режији нациста, већ вођа ционизма за потребе насељевања Израела. Нацисти су само били извођачи радова. То су неки од унапред пројектованих резултата WW2.

  Слично се, изгледа, припрема и за „тврди“ WW3 у комбинацији са „меким“ глобалним нападима на слепу руљу у циљу смањења технолошким напретком насталог вишка „ресурса“ и затварања преживелих, измрцварених, гладних, дезорјентисаних… оваца у дигитални глобални логор. Оно што повезује ционистичку марионету Путина са његовим „западним“, „украјинским“, „далеко-источним“ партнерима (такође глумцима) у глобалном Холивуду је: Прешућивање чињенице да су све „државне“ централне банке(ЦБ), заправо, приватне цио-јеврејске банке + приватни „М“МФ, „Светска“ Банка… и да цио-банкари финансирају обе зараћене стране/блока у диригованим сукобима као и да ни један политички „лидер“ ништа не чини по питању национализације ЦБ; Спровођење пЛандемијског терора и програма „вакцинације“ глобалног становништва; Свеопште наметање дигитализације и QР-а глобалном друштву уз пројектовану ДЕиндустријализацију кроз инсцениране кризе; Припрема терена за увођење дигиталних валута централних банака-ЦБДЦ као ефикасно средство глобалне контроле, са циљаном хипер инфлацијом и уклањању комерцијалних банака уз драстично сиромашење светског пучанства што за собом повлачи свеопште друштвене немире и сукобе у смеру оркестриране светске револуције по укусу „мајстора“.
  То су чињенице које треба имати на уму када се говори о понављању „историје“, Совјетским „победама“ у WW2 и слању немачких „леопарда“ у Украјину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *