Лорд Кристофер Волтер Монктон упозорио је да је циљ краља Чарлса III депопулација света у име глобалистичких елита.

Према лорду Монктону, главна сврха Чарлсове владавине је да помогне да се уведе програм „Велико ресетовање“ Светског економског форума у ​​којем ће милијарде људи бити убијене у наредних неколико година.

Лорд Монктон пише: Да сам добио позив за крунисање климатског краља, овако би то изгледало.

Неразумно, међутим, изгледа да сам изостављен са листе оних који присуствују крунисању. Не могу да замислим зашто.

По први пут у више од 1000 година, колеге из Царства немају аутоматско право да присуствују крунисању. Тако да ћу бити међу гомилом дуж пресечене поворке, посматрајући кишу која је била на крунисању краља Џорџа ВИ и покојне краљице Елизабете ИИ, а вероватно ћу присуствовати и помазању климатског краља.

У једном погледу на ствари, међутим, дотрајало крунисање ће задржати нешто од свог древног сјаја. Колеге из царства које ће бити присутне у Вестминстерској опатији користе свој ауторитет и инсистирали су да се носе одела за крунисање. У случају да их никада нисте видели, ево како изгледају.

Моја сопствена одећа је последњи пут коришћена пре 70 година, на крунисању покојне краљице Елизабете II На свечаној вечери у селу овог викенда, надао сам се да ћу је носити само из забаве. Нажалост, мирис нафталина је толико снажан да нико не би могао да ми приђе на десет стопа а да се не онесвести. Дакле, одећа ће се вратити у своју огромну лимену кутију до следећег крунисања.

У основи ове нелагоде лежи озбиљна ствар. До сада је очигледно свима који имају очи да виде и уши да чују да се глобално загревање једноставно не дешава ни на чему као на првобитно предвиђених 0,2 до 0,5 степени по деценији које је првобитно – и још увек – предвидео ИПЦЦ.

Модели шесте генерације Пројекта међусобног поређења спојених модела предвиђају да ће коначно загревање као одговор на удвостручени CО2 бити 3,9 C на средњем опсегу. Сада, то коначно загревање је еквивалентно десет деценија средњорочног загревања. Стварно средњорочно загревање у 400 месеци – тачно трећину века – од јануара 1990. године износило је само 0,133 C/деценију, према скупу сателитских података Универзитета Алабама у Хантсвилу.

Запањујуће, дакле, модели претерују (на средњем опсегу) предвиђајући 293% пута веће загревање него што се стварно дешава. Скоро троструко надмашују. Ако се садашње споро, нежно, безопасно и нето корисно загревање настави до краја века, биће само 1 степен даљег загревања, а не 3 или 4 степена. Након тога, резерве нафте и гаса ће бити у великој мери исцрпљене, а угаљ ће такође бити све оскуднији и скупљи.

Осим тога, чак и да цео свет заиста постигне нето нулту емисију до 2050. године, планета би до тада била хладнија за мање од десетине степена него што би била ако свет настави да повећава своје емисије стопом од 1/30 јединица годишње, као што је то било у правој линији – несмањено трилионима потрошених – од 1990. Истина је да не можемо много да урадимо у вези са CО2 који се већ налази у ваздуху. Све што бисмо могли да урадимо, највише, јесте да успоримо и на крају зауставимо будуће емисије.

Дакле, шта год да урадимо имаће врло мали утицај на глобалну температуру. Могли бисмо се и не трудити. Свака милијарда долара коју свет потроши покушавајући да дође до нето нуле смањила би глобалну температуру за мање од једног десетмилионитог дела степена – најгора вредност за уложени новац у дугој и лошој историји владине економије.

У сваком случају, појам великог и опасног, а не малог, безопасног и нето корисног загревања био је заснован на грубој елементарној грешци физике коју су починили климатолози када су позајмили математику повратних информација из теорије управљања у инжењерској физици без разумевања шта имају.

Да су добро схватили математику, схватили би да би сваких 0,01 јединица снаге повратне спреге повећало коначно загревање за 1 степен. Али не можемо да меримо снагу повратне информације са било којом таквом прецизношћу, тако да су сви покушаји да се процени будуће загревање на основу анализе повратних информација – укључујући сва предвиђања ИПЦЦ-а – само нагађање, осуђено на ужасан неуспех.

Проблем са Краљем климе је у томе што он никада не чује чињенице као што су оне горе наведене. Он чује само Термагедоните. И уопште му недостаје разумевање научне методе неопходне да сам утврди да је наука која окружује панику глобалног загревања потпуно пропала.

Али овде је проблем. Претпоставимо да би се Његово Величанство и други из неокомунистичког естаблишмента могли навести да, иако постоје многи стварни еколошки проблеми, топлије време широм света није један од њих.

Како су он и они могли да сиђу са свог високог коња? Они су убеђени да ватрено изјављују своју бескрајну подршку Новом сујеверју. Како су онда, без губитка образа, икада могли да признају да једноставно познају премало науке – и, у том случају, да су били превише политички несвесни да би ценили у којој мери је наратив о глобалном загревању обликован, креиран, одржаван, негован и гњечен од стране агената непријатељских тоталитарних сила?

Суочавање, када дође, биће понижавајуће за цео естаблишмент, а не само за краља, који наивно мисли да проповедањем о времену спасава своје поданике од њих самих, а нас уместо тога предаје у руке његових и наших непријатеља. Највећа претња свету није топлије време: то је комунизам који Краљ климе тако погубно подржава.

Аутор: Лорд Монктон

Извор: Србин.инфо – SlayNews

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *