НЕПРИЈАТЕЉИ РУСИЈЕ СУ ОТВОРИЛИ КАРТЕ ОСМЕЛИЛИ СЕ ДА УДАРЕ У МОСКВИ

* Славни Александар Дугин – мада неокрзнут – овим је смртно рањен! Али, жив! То засигурно непријатељи Русије и творци ове идеје нису хтели! Неко би рекао сплет околности, неко да је траљаво обављен задатак, а народна каже – Свевишњи зна зашто!

* Запад није кренуо у трећи светски рат против Русије да би тек тако лако стао и ограничио своје деловање само на отворени полигон Украјине! Јер, није циљ Украјина – Русија је циљ! Међутим, Русија овај рат не сме и неће изгубити!

* Запад се Русији примакао и повукао обарач! Осмелили су се на пуцањ изблиза – у главу Русије!

________________________________________________________

Аутор: Милијана БАЛЕТИЋ

НИТИ је, чини ми се, до сада било озбиљније теме нити моје потребе да ово буде најкраћа колумна од свих које сам икада написала! Али, атентат на Дарију Дугин, 20. августа – усред Москве – дефинитивно ће означити преокрет у овом трећем светском рату којим је Запад преко Украјине ударио на Русију!

Колико ће моја процена бити тачна, убрзо ће показати време!

О рату који пламти у Украјини, скоро да се више нема ништа ново рећи. И то да га је Запад Русији и припремио и отпочео и да га води свим својим расположивим оружјем, којим нештедимице затрпава Украјину уз на хиљаде својих убачених војника и командног кадра.

Води га и отворено и прикривено! Води га посредно и непосредно! На даљину и на близину!

Води га свим политичким, пропагандним и економским средствима која постоје.

О овоме је и већ све речено – и ваљда свима јасно.

Али, најзначајнији преокрет у том рату западњака означен је атентатом на ћерку руског филозофа Александра Дугина кога Запад зове Путиновим мозгом!

Експлозив подметнут испод седишта возача у ауту њеног оца, који је случајно те ноћи, 20. августа, она возила – несумњиво сведочи да је ликвидација била намењена њему!

Славни Дугин – мада неокрзнут – овим је смртно рањен! Али, жив!

То засигурно непријатељи Русије и творци ове идеје нису хтели! Неко би рекао сплет околности, неко да је траљаво обављен задатак, а народна каже – Свевишњи зна зашто!

Оно што је неоспорно: ово је доказ да се Запад са ратишта у Украјини осмелио да – отворено, а прикривено – крене на саму Русију и то терористичким ударима – у центар – у обезглављивање руске државе!

Запад није кренуо у трећи светски рат против Русије да би тек тако лако стао и ограничио своје деловање само на отворени полигон Украјине! Јер, није циљ Украјина – Русија је циљ!

Међутим, Русија овај рат не сме и неће изгубити! Ово скоро да се поуздано може тврдити на основу проучавања руске историје у којој је незаобилазан и можда најбитнији чинилац структура личности руског човека.

Запад исто то за себе мисли. Мада, нисам баш сигурна да је овај пут добро одмерио.

Много њихових погрешних потеза и предвиђања је већ виђено: економске санкције, сатанизација руске културе и стваралаца, слепа и ординарно лажљива пропаганда коју су чак и њихови грађани увелико препознали – бумеранг је који им се враћа!

Они су и раскол очекивали и дебело радили на пуцању руског друштва у два блока, како би се само од себе у међусобном сукобу уништило. Али, тешко то иде код великих народа са дубоким кореном, културом, традицијом и православном вером, као што је то руски народ.

То планско, систематично и надмоћно напредовање Русије на ратишту Украјине, натерало их је да јој отворе још један фронт – по свој прилици, одавно укалкулисан у пројекат. Јер, сад или никад – Русија мора пасти!

Отуд и повлачење овог новог „потеза“ – терористички удар кроз руску земљу у одабране мете! У центар! У врх који је води!

Запад јој се примакао и повукао обарач!

Осмелили су се на пуцањ изблиза – у главу Русије! Јер, ту се она убија!

Овај атентат је и жестока реалност и послата порука са којом је руски непријатељ отворио карте.

Да ће Кремљ сада стегнути обруч, чешљати и своје редове, немилосрдно ликвидирати уљезе и претњу држави, не треба сумњати. Али, питање је: да ли се морала платити баш ова цена да би се извукао наук?

ИЗВОР: http://fakti.org/sta-to-pisu/baletic-atentat-na-duginovu-kcerku-preokret-u-trecem-svetskom-ratu-koji-zapad-vodi-protiv-rusije

One thought on “Атентат на Дугинову кћерку – преокрет у Трећем светском рату који Запад води против Русије?”
  1. Искрено саучешће због убиства Дугинове ћерке,цела Србија жали младу недужну девојку,слава јој и вечни мир,спокој надам се да је сада на неком бољем небеском месту које је лепше од овог света,амин…. После овог не милог догађаја максимално појачати обезбеђење Дугина јер он је био мета напада од стране кукавица из Украине!!! Сад Путине покажи зубе не милосрдно у освету младе девојке која у сред Москве бомбом у ауту убијена што никако није смело да се деси у Русији….никако…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *