РУСКИЊУ МАРИЈУ БУТИНУ СТРАЖАРИ СУ У САМИЦИ СВАКИ ДАН ПО ПЕТ ПУТА СКИДАЛИ ДОГОЛА

* Бутина објавила свој „Затворски дневник“, а тврди да су амерички затвори психолошка мучилишта: „Ноћу на сваких 15 минута пале светло и питају:„ Јеси ли добро? («Are you окay?»)“. Док не одговорите, неће престати да вас буде. У ћелији се готово никада не гасе светла. Муче и звуком. Инсталирали су посебна дугмета, налик на дугме интерфона, а стражари имају наредбу да сваких пет минута испритискају сва четири дугмета у сваком углу затворског ходника. То производи застрашујуће пиштеће завијање од којег се нигде не можеш сакрити“

_______________________________________________________

АКО сте уверења да је онима који су у америчким затворима боље него „становницима“ затвора у Аргентини, Русији, Шпанији или Србији – преварили сте се.

Рускиња Марија Бутина, чланица Друштвене коморе РФ која је имала `срећу` да се нађе у једном затвору САД, објавила је да су Американци прави мајстори за мучења осуђених. А и садисти…

Објавила је о том свом искуству књигу „Затворски дневник“ коју је написала у затворској самици. На тоалет папиру и полушифровано.

У њој је држана пуна четири месеца, иако према међународним стандардима није дозвољено више од 15 дана. А то је изгледало овако:

„Ноћу на сваких 15 минута пале светло и питају:„ Јеси ли добро? («Are you окay?»)“. Док не одговорите, неће престати да вас буде“.

Открила је и да су покушавали да је наговоре да узима „неке дроге“:

„Они затворенике не туку, већ их психолошки муче, приморавајући их да узимају психотропне дроге, јер тако лакше пропевају“.

Бутина је посебно указал да су јој стражари пет пута дневно долазили у ћелију и скидали је голу под изговором да је „нешто прошверцовала“. Још је додала:

„У ћелији се готово никада не гасе светла.  Муче и звуком. Инсталирали су посебна дугмета, налик на дугме интерфона, а стражари имају наредбу да сваких пет минута испритискају сва четири дугмета у сваком углу затворског ходника. То производи застрашујуће пиштеће завијање од којег се нигде не можеш сакрити“.

Бутина је објаснила: „Они непрестано утичу на психу затвореника, а тим завијањима је потпуно разбијају. Са намером да затворенике потпуно сломе“.

Бутина је била ухапшена у јулу 2018. године и осуђена на 18 месеци због „завере и илегалног деловања као страни агент“.

Крајем октобра 2019. пуштена је и депортована у Русију.

ИЗВОР: http://fakti.org/rossia/amerikanci-svoje-zatvorenike-ne-tuku-ali-ih-psihicki-muce-i-razbijaju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *