Хришћани безимене жртве о којима је забрањено чак и да се говори

  • Покренут је светски рат против хришћана, сматра аутор чланка у АТ. Непријатеља имају на претек.
  • Како показују недавни догађаји у Нешвилу, када је трансродни мушкарац убио троје деце и три учитеља у хришћанској школи, ови људи су се појавили и у Америци.

АУТОР: Рејмонд Ибрахим (Raymond Ibrahim)

Упркос насиља у политици идентитета, када се небела боја коже и незападна верска припадност жртве стално стављају у први план, најпониженијој групи на свету – хришћанима – некако је ускраћена пажња, иако трпе прогоне и умиру буквално сваки дан.

Замислите како је естаблишмент реаговао на пуцњаву 27. марта 2023. у Нешвилу, када је жена која се представљала као мушкарац (понекад звани „трансродни људи“) отворила ватру у својој бившој хришћанској школи и убила троје деветогодишње деце и три учитеља.

Иако је иза себе оставила писмо са детаљима о њеним мотивима, америчке власти — ФБИ, АТФ, национална полиција и државни тужилац Мерик Гарланд — некако су закључиле да је мотив убице „непознат“. То јест, да је извршен под притиском ЛГБТ лобија, а чак су одбили да објаве и само писмо.

ТРАНСРОДНОСТ – НОВО БОЖАНСТВО ЛГБТ ЛОБИЈА

Наравно, за оне који још нису изгубили здрав разум, мотив је јасан као дан – и није потребно никакво писмо. Као што је сада „отпуштени“ Такер Карлсон рекао:

„Ови људи су убијени зато што су хришћани. То је све. Трансродне особе мрзе хришћане не зато што су физичка претња – убијени ученици трећег разреда нису представљали никакву физичку претњу – већ зато што хришћани одбијају да буду једно са лажовима и проглашавају „трансродне људе боговима који могу да промене саму природу. Хришћани то не могу да кажу, они имају свог Бога. И због овог одбијања, због ове неспремности да се обожавају лажног идола, у овом случају трансродност, они су убијени.“

Тако очигледну везу превидео је и сам врховни командант Џо Бајден. Упитан да ли верује да су жртве пуцњаве у Нешвилу страдале због својих хришћанских веровања, Бајден је рекао да „нема појма“. А исти тај човек је неосновано назвао убицу муслимана у Аризони белим шовинистом! (Касније се испоставило да је и сам био муслиман).

За оне који знају како естаблишмент попушта — или боље речено, прикрива — муслимански прогон хришћана, видљиво је „покривање“ убистава у Нешвилу, јер је превише препознатљиво.

С једне стране естаблишмент на сваки могући начин омаловажава идентитет убице („трансродна особа“) као и њених жртава (хришћана). Ово се дешава и кад год муслимани убијају хришћане. Током протекле две деценије, прочитао сам безброј вести о терористичким нападима са десетинама жртава. И тек негде на самом крају, или чак између редова, пише да су убијени били хришћани, а њихови џелати муслимани.

У оним ретким приликама када је терористички напад на хришћане толико великих размера да је неопходна реакција естаблишмента, личност убице је поново замагљена. Када су муслимани дигли у ваздух три цркве у Шри Ланки на Ускрс 2019, убивши притом око 300 верника, демократски лидери, укључујући самог Барака Обаму и Хилари Клинтон, нису се чак ни потрудили да идентификују жртве као хришћане. Они су само осудили 2терористички чин“ над појединим „следбеницима Васкрса“.

ЋУТАЊЕ, ИЗВРТАЊЕ И ПРАВО НА ОСВЕТУ

У Конгу, на пример, Алијанса демократских снага (АДС), која је, супротно свом називу – или, обрнуто, у строгом складу са њим – блиско повезана са „Исламском државом“, већ годинама терорише земљу са хришћанском већином, покушавајући да у њој успостави калифат. Иако је АДС убио безброј хришћана у име џихада, агенција „Ројтерс“ је у недавном извештају о једном од најсмртоноснијих напада известила да је мотив „непознат“.

Друга техника којој елита прибегава кад год мора да призна да су убијени били хришћани је да све преокрене наглавачке и прикаже жртве као тлачитеље, а убице као жртве.

Као што је Такер рекао у истој емисији, „Трансродни људи и њихови савезници су данас провели дан у немилосрдниом нападима на хришћане, иако је трансродни мушкарац убио хришћанску децу само дан раније“.

Неки чланови медија су чак наговестили да су хришћани „криви“. Конкретно, наводи се да је живот убице био компликован због анти-трансродног законодавства, а које подржавају хришћани – тако се испоставља да је „мржња према трансродним особама бременита последицама“. Слично томе, одмах након вести о убиствима у Нешвилу од стране трансродне особе, водитељ „АБЦ Невса“ Тери Моран је нагласио да је „Раније овог месеца, Тенеси донео закон којим се малолетницима забрањује промена пола“, поново наговештавајући неку врсту узрочно-последичне везе. По овој „логици” испада да пошто су хришћани Тенесија забранили сакаћење деце на сексуалној основи, трансродна особа има право да им се за ово освети.

Бројни медији су ову вест представили нетачним насловима. Читамо из истог „Ројтера“ (што није изненађујуће): „Бивши ученик хришћанске школе у ​​Нешвилу убио је троје деце и три учитеља. Свако ко се ограничи само на наслов (то јест, већина) закључиће да је хришћанин пуцао у нехришћане“.

Овакви намерно лажни (ако не и гори) наслови су уобичајени када муслимани прогоне хришћане. Ево како је „Њујорк тајмс“ писао о исламском терористичком нападу на египатску цркву 2011. године у којем је убијен 21 верник, а записани су једноставно као „Египћани“), а „нападачи“ су само убили њихове мучитеље.

Протест Копта у Египту 2011. године

Слично томе, „Национални јавни радио“ NPR је једном објавио извештај са великом фотографијом наводне „гомиле хришћанских фанатика“ како машу распећем, иако је разлог за демонстрације била хришћанска солидарност и текући прогон Копта у Египту.

Или узмите у обзир Би-Би-Си причу из 2012. о нападу на цркву у Нигерији у којем су убијена три хришћанина, укључујући и бебу. У њему се објективно наводе голе чињенице, након чега креће „важно“: „Експлозија је изазвала неред међу хришћанском омладином, а пријављен је и масакр најмање двојице муслимана. Према наводима полиције, изгредници су зауставили двојицу мушкараца на импровизованом контролном пункту и свукли их са бицикала. Спаљено је и више муслиманских радњи“.

Прича се наставља пасусима о „злим и презлим“ хришћанима, све док жртве не почну да се мешају са мучитељима. На овој позадини заборавља се шта их је уопште толико „љутило“: непрекидни терористички напади на њихове храмове, масакр и одвођење жена и деце у ропство.

Иначе, муслимани су од напада на цркву 2012. године дигли у ваздух и спалили буквално хиљаде других храмова. У Нигерији се дешава геноцид, а свака два сата погине један хришћанин. Истовремено, елите указују на „мотиве” који су све незамисливији – у последње време, на пример, климатске промене.

Води се, дакле, светски рат против хришћана. Како показују недавни догађаји у Нешвилу, ови људи су се појавили и у Америци. Хришћани имају довољно непријатеља: било да су муслимани, трансродне особе, естаблишмент или медији, име им је – легија.

Превод НиК

ИЗВОР: https://inosmi.ru/20230501/khristiane-262543708.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *