• Без обзира како законодавац окарактерисао абортус, он остаје и даље оно што јесте, а то је да је абортус убиство детета у утроби мајке.  

Колико се само деце побије на свету и то дневно, а слабо ко реагује на то. И то није убијање у „нацистичкој Немачкој“, него по болницама. Баш у месту где људи треба да се лече, тамо се врше убиства. У „храму здравља“ влада храм смрти – култ убијања. Тамо где се деца рађају, тамо се и убијају. Где ћете болеснији, фаталнији, бруталнији, црног хумора хегеловски систем сукоба супротности, тј. дијалектику. Шта је онда тзв. синтеза у овој дијалектици, ако не то да се и делови тела убијеног тј. абортираног детета продају ради подмлађивања госпођа и у разне друге сврхе. То и јесте познато, да се ћелије убијене деце користе у скупој козметици, нпр. у козметици Афродита компаније. И то нису теорије завере, неке глупости и фантазије о пијењу крви од стране глобалиста и слично, него реалне и проверљиве чињенице. Што се тиче других сврха за које се користе, управо је ово што виђамо сада, а то су вакцине за коронавирус. Болесна Хегеловска дијалектика, на крају ћелије убијене деце завршавају у производу намењеном да спашава људске животе, тако теза-рађање тј. живот, прелази у синтезу тј. очување живота. Таква дијалектика је као неки болесни црни хумор неког мрачног бића. Да, ћелије абортираних беба су кориштене у разним вакцинама против коронавирус19: Фајзер, Џонсон и Џонсон, Спутник[1], ко боље познаје нека дода још неку.

Свако може даље да истражи што се тога тиче, а углавном кинеске вакцине немају ћелије абортираних беба. И шта онда после у дијалектици коју сам навео. По дијалектици синтеза постаје нова теза, а шта је антитеза у овом случају. Нормално ове вакцине нису здраве те су бројни умрли и умиру од њих. Значи смрт произлази из живота (у овој дијалектици). Мислим овде на вакцине које мењају гене, а то су првенствено Фајзер те Џонсон и Џонсон… Иначе узрокују стварање крвних угрушака и срчаних обољења. А опет је и непозната последица вакцина на дуже стазе.

То је што се тиче дијалектике која нас води од болнице – у којој се рађа живот до смрти[2] . Сумирано је следеће. Болница – „храм живота“ у којем се рађа живот, уједно је и „храм смрти“. Смрт, убијена деца, постају апарати за подмлађивање (козметика) и за очување живота, а опет то очување живота постаје смрт за оне који га користе[3]  и погоршање живота у будућности (крвни угрушци и нуспоследице у будућности)[4].

Шта је што се тиче абортуса.

Неки би помислили да причам глупости и да абортус није убиство. Међутим, јесте. Живот настаје зачећем и тада настаје беба. Тада настаје нови живот и то и доктори знају, али је њима наметнуто да не обраћају пажњу на то. Тако да доктори који лече и рађају децу врше уједно и покољ деце. И то врше покољ брутално, као убице из хорор филмова, касапе дете у утроби мајке, усисавају те врше убиста на још разне начине. Сви ми испада ћутимо на то све.

Сматра се од стране либерала да је фетус уствари део тела жене те они који су „пролајф“ тј. против абортуса, по либералима нападају право жене на абортус. Тако се сматра од стране либерала да је абортус право жене да отклони део себе тј. фетус из своје утробе[5]. Овде већ сам назив „фетус“ се користи једноставно да се не би признало да је фетус уствари беба, а јесте беба. Даље, беба у утроби мајке иако садржи ДНК мајке, није мајка, беба је нов живот. ДНК детета је пола од оца и пола од мајке. Такође то дете у утроби има све људске органе, а не ванземаљске или животињске (како је лагао немачки научник Ернест Хекел). Значи, дете у утроби мајке је људско биће и које није мајка. Оно није животиња по лажима Ернеста Хекела, које су побијене.

Ернест Хекел је тврдио да ембрион пролазећи кроз свој развој пролази кроз еволуционе фазе Теорије еволуције. Тако да ембрион практички у својим фазама и није човек те је некада риба, некад гмизавац и тако даље. Тако да по томе убиство фетуса и није убиство човека.

Међутим, то је све побијено. Фетус је људско биће.

Приказ развоја ембрија до 12. недеље

Развој ембрија и органа

У шестој недељи већ куца срце детета. У седмој недељи детету се развија мозак. У осмој недељи дете види и чује. И тако даље. Све што сам навео се може проверити у овом чланку, на овом медицинском сајту (healthline): https://www.healthline.com/health/pregnancy/embryo-fetus-development#The-First-10-Weeks-of-Pregnancy Значи, то нису тврдње неких пролајф људи[6], него самих доктора. Тако да убити дете којем куца срце у шестој недељи није отклањање делова мајке из утробе, већ убиство живог бића којему куца срце[7]. Абортус је убиство.

Овај видео разоткрива продају феталних органа (тј. органа бебе из утробе мајке) од стране „Planned Parenthood“[8] https://www.bitchute.com/video/cul3Ubo6mDux/[9] Кад докторица Нуктарело прича о продаји органа, очито је да прича о продаји људских органа: спомиње јетру, главу са мозгом, мишиће и остало. Тако да како и онда наводи је очито да је фетус уствари беба, а не неки ванземаљац или део тела жене. Такође у видеу схваћамо да се људски органи тј. органи убијених беба продају на црном тржишту. Ко зна колико и болнице код нас учествују у продаји органа.

Органи бебе су људски органи, нису нешто друго. То сви доктори свуда и знају. Међутим, зашто се онда нешто не подузме против абортуса и зашто је легализован.

Легализација абортуса креће од политике депопулације. Глобалистички тзв. Римски клуб је 1972. године саставио књигу под називом „Лимити раста“[10] у којем су описали да на Земљи има превише људи и томе слично. Нормално, то су све глупости. Након 30 година од тада је написан додатни чланак на „Лимите раста“ као „Updated Limits to Growth“[11]. У њему се наводи да је књига „Лимити раста“, под утицајем Рокфелера увелико утицала на медицинске факултете на промену њихових ставова. На који је начин утицала, па на пропагирању абортуса те је абортус делом под утицајем те књиге постепено и легализиван[12]  по свету, почевши од 70их година па надаље. Такође на пропагирање абортуса је увелико утицало и дело под називом „Обнова здравог разума“[13] коју је написао тзв. Роберт Кристиан, мистериозни човек који је финанцирао градњу тзв. „Georgian Guidestones“, који су изграђени 1980. године. Он је прво финанцирао градњу тих камења-плоча у Џорџији у САД-у на којем је прва заповест (од њих десет, на осам језика) исписана да човечанство очува популацију до 500 милиона људи[14], а затим је након тога и написао књигу „Обнова здравог разума“. Сам назив књиге је заснован на књизи од Томаса Пејна, америчког филозофа из 18. века који је написао књигу „Здрав разум“[15]. Данас се свуда пропагира идеја да је Пејн био кључан у стварању САД-а, међутим то је претеривање. Било је пуно филзофа у тадашњим америчким колонијама који су учествовали у стварању САД-а, не само он. Могло је све бити и без њега.[16]

Џорџијске плоче. Намерно су плоче, тако асоцира на 10 Божијих заповести, само ово нису Божије заповести.

Значи, Кристиан је написао ту књигу тј. „Обнова здравог разума“. Он је прво настојао да привуче пажњу са „спомеником“ тј. камењем у Џорџији те да тако књига постане позната. У томе је успео. Он се у њој се увелико залаже за легални абортус и да је абортус увелико нужан, јер људи на свету има превише. Књига је доста слична делу од Клауса Шваба о коронавирусу тзв. „Ковид19 – Велики ресет“[17]. Кристианова књига је увелико била утицајна на глобалистичке клубове.

Тако да је абортус постепено прихваћен по свету[18], не због тога што фетус тј. беба у утроби мајке није беба и део је тела жене[19], него управо зато што су глобалисти својим везама утицали да абортус буде легалан, јер наводно на свету има превише људи.

Тако да је убиство фетуса свеједно убиство, без обзира како правно то било названо и дефинисано. Убиство се од законодавца тј. парламента може назвати како год је законодавцу мило, али оно реално тј. ваистину остаје убиство и тако ће остати, јер и јесте убиство.

Међутим, с друге стране што се права тиче, шта се десило са оним римским начелом: Nasciturus pro iam nato habetur quotiens de commodis eius agitur тј. зачето дете сматра се већ рођеним ако је то у његовом најбољем интересу. [20] Зачето дете се сматра већ рођеним, значи оно је дете, ако је то у његовом најбољем интересу, у интересу његових права.[21] Ово начело је прихваћено широм правних система по свету. Дете има право да буде рођено, што је у његовом интересу[22] те га се мора сматрати правном личношћу, које има своја права. С обзиром да нерођено дете по томе начелу[23] има своја права, протуправно му је одузети права, а камоли тек живот. С обзиром да се детету одузима његов живот, испада да се тако допушта еутаназија, али еутаназија је забрањена, а како онда може бити абортус допуштен. Овде ни нема одобрења детета да оно буде убијено, а само одузимање живота одобрењем те особе тј. еутаназија је забрањена. Значи, абортус правно не може бити допуштен. Он је протуправан. Задире се у право детета да буде рођено, а оно има своја права по наведеном римском начелу, а такође и по природном праву, јер је оно очито живо биће (првенствени доказ за то је што му куца срце).

У САД-у жене пропагирају да имају право на абортус, зато што је он допуштен као право жена које је по њима загарантовано Уставом САД-а. Међутим, то су праве глупости. Када је писан Устав САД-а 1781. године тзв. „оци Устава“ нису уопште на уму имали абортус као тобож људско право[24]. Они су сви били доста конзервативни људи те су чак сматрали да атеисти не могу бити грађани САД-а, а камоли тек да абортус може бити допуштен. Тако да нема говора да је абортус допуштен по Уставу САД-а. Тако не треба тумачити тај Устав, то је софизам и стављање у уста оцима Устава и у сам Устав, оно што нису ни рекли, нити је написано, нити је то смисао права из Устава.

Данас, абортус је допуштен готово свуда. У Србији је допуштен до десете недјеља трудноће, а после је могућ до двадесете недеље по мишљењу конзилијума[25] у изванредним случајевима (кривично дело, очување здравља мајке и телесне мане детета). У Хрватској исто. Абортус је у многим случајевима забрањен у: Пољској, Малти[26] (у потпуности), Андори, Лихтенштајну, Сан Марину, Монаку и Ватикану (у потпуности). У Пољској је на снази закон из 2021. године који допушта абортус само у случају опасности за здравље жене, инцеста и у случају силовања[27]. Ирска се доста дуго држала против абортуса као јако конзервативна држава, али је временом попустила и она и 2018. године је допуштен абортус у Ирској до дванаесте недеље трудноће те у другим случајевима[28]. Тексас у САД-у[29] се сада бори да забрани абортус након шест недјеља трудноће, када се кардиолошка функција фетуса детектује[30] тј. куца срце. Како неко може тврдити да фетус није дете, ако му куца срце. И то је сад огромна битка у Тексасу, разне луде и феминистичке групације у САД-у се ватрено боре против тексашког закона, финанциране од стране америчке олигархије. Питање је шта ће бити од свега тога.

Без обзира како законодавац окарактерисао абортус, он остаје и даље оно што јесте, а то је да је абортус убиство детета у утроби мајке.

 

Ж., 17.10.2021. године, https://independent.academia.edu/%C5%BDx?from_navbar=true

[1] Од „Православних“ Руса. Спутник још не мења ДНК. А кинеске вакцине СИнофарм и Синовак немају уопште абортиране ћелије, нити мењају ДНК. Тако да су најздравије.

[2] До гробља исто.

[3] Нормално, не за све. Смрт од вакцине не претрпе сви људи, али опет ко зна какве последице могу имати на дуже стазе. Поседовање угрушака у телу који настају од ГМО-вакцина, нису сигурно добре ствар.

[4] ГМО вакцине. Нормално, не тврдим да ће сви имати лоше нуспоследице, али чак и ако се човек осећа добро, постојање крвних угрушака у телу (које стварају вакцине) није добра ствар. А опет мењање гена, је нешто пуно дубље, мења идентитет човека, а идентитет за појединца су такође и његови гени, тако да је то све путем вакцина као стварање ГМО људи.

[5] Тако они који забрањују абортус по либералима уствари нападају право жене на своје тело, тј. телесни интегритет. Међутим, с друге стране либерали хоће да се људи присилно вакцинишу против корнавируса19. Тако да је то лицемерје. … А опет фетус није део тела жене него посебно биће, тј. дете.

[6] Иако не тврдим да они нису у праву.

[7] А живот нормално започиње зачећем, а не тек куцањем срца у утроби.

[8] Укратко о њима овде: https://hr.wikipedia.org/wiki/Planned_Parenthood

[9] Нормално на bitchute, јер yоутубе углавном нема таквих видео. Видео је очито пуни доказ о продаји органа, али мејнстрим медији то карактеришу као контроверзну тврдњу и слично нпр. овде на CBC: https://www.youtube.com/watch?v=wIt5xA5rB2I&list=PLrlF4BVVERE0AxMiCw-nn0rkT7xPeOz5o&index=1  Није то никаква тврдња, него ОЧИТИ доказ.

[10] “The Limits to Growth” https://www.amazon.com/gp/product/B000LBTVH6/ref=dbs_a_def_rwt_hsch_vapi_taft_p1_i5

[11] “Limits to Growth, 30-Year Update” https://www.amazon.com/Limits-Growth-Donella-H-Meadows/dp/193149858X

[12] Почевши од 70-их година 20. века абортус бива легалан широм света и то абортус на захтев. Раније је био легалан у посебним случајевима (нпр. опасност за живот мајке и слично). … У абортусу је предњачила СССР. У Југославији је право на абортус било зајамчено чак Уставом, 1974. године.  https://www.bbc.com/serbian/cyr/svet-44235989

[13] „Common Sense Renewed“ https://www.amazon.com/COMMON-SENSE-RENEWED/dp/B0017GRBNK   https://www.goodreads.com/book/show/4275998-common-sense-renewed

[14] Укратко о камењу: https://hr.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones  Заповести су написане као путоказ за човечанство. Прва заповест на камењу: “Очувати/очувајте људску популацију испод 500 милијуна у сталној равнотежи с природом.“ Ово је увелико премашено с обзиром да на Земљи данас има око 7 милијарди 900 милиона људи. Извор (worldometar – прати популацију на Земљи):   https://www.worldometers.info/world-population/  Друга заповест је повезана са првом: „Усмеравати/усмеравајте репродукцију мудро…“ Десета заповест по глобалистичком менталитету би била повезана са прве две: „Не будите рак Земље. Оставите простора природи. Оставите простора природи.“ Ова десета је у духу мита о томе да људи узрокују глобално затопљење са CO2.

[15] „Common Sense“ https://www.amazon.com/Common-Sense-Thomas-Paine/dp/B09GJMCCR9/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=common+sense&qid=1634495297&s=books&sr=1-3

[16] Он се можда пропагира зато што је био члан тајне организације у Француској, коју је држао Николас Бонвил под називом „Друштво пријатеља истине“ https://en.wikipedia.org/wiki/Society_of_the_Friends_of_Truth . Ово друштво могуће представља наставак илумината у Француској. Ко то зна. Углавном се зна да је тадашњи вођа илумината Кристоф Бод (Вајсаупт је био побегао у Готу) проповедао филозофију илумината у масонској ложи у којој је Бонвил био члан те да су разни масони те ложе постали илуминати. Међутим, у историографији се сматра да су илуминати нестали негде почетком 19. века. Било како било параноја о посојању илумината није добра те боље мсилити да нема континуитет, али ипак у позадини главе имати мишљење о могућем контунитету је добра ствар. Бонвил је након тога основао своју тајну организацију коју сам навео, а како је учио сам Вајсхаупт никада илуминати не треба да се зову својим именом, него увек другачијим.

[17] „COVID-19: The Great Reset“  https://www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=klaus+schwab&qid=1634495336&s=books&sr=1-1

[18] Мислим првенствено због “Лимита раста”.

[19] А уствари је људско биће и није део жене.

[20] Фикција о насцитурусу

[21] Иако се начело односи на наследно право, свеједно се може применити и на његово право на живот.

[22] Јер се оно и рађа, расте и живи у утроби мајке.

[23] А и уопште по природном праву.

[24] А шта је са људским правом детета да буде рођено. … А кога убија мајка, да ли можда будућег краља државе, великог научника, уметника, а без обзира и на то, ко он/она може бити, дете има право бити рођено.

[25] По „Закону о поступку прекида трудноће у здравственој установи“, члан 6. https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_postupku_prekida_trudnoce_u_zdravstvenim_ustanovama.html

[26] https://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_Malta      https://www.independent.com.mt/articles/2013-07-14/news/malta-now-only-eu-country-without-life-saving-abortion-law-2068054030/  У чланку се може погледати листа по државама у Европи. Велика Британија допушта абортус чак до 24 недјеља трудноће.

[27] https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/svet/4122316/poljska-abortus-zabrana-.html    https://en.wikipedia.org/wiki/Abortion_in_Poland

[28] https://www.bbc.com/serbian/cyr/svet-46567694

[29] Иначе у САД-у су велика допуштења абортуса.

[30]https://www.academia.edu/57229953/Prevod_Abortus_u_Teksasu_prizivni_sud_u_SAD_u_potvrdio_gotovo_totalnu_zabranu

 

ИЗВОР: Ж., 17.10.2021. године, https://independent.academia.edu/%C5%BDx?from_navbar=true

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *