Ознака: Русе косе- цуро- имаш

Русе косе, цуро, имаш

ПИШЕ: Драган Р. Млађеновић (фотографисала Емилија Церовић Млађа)  –    Русе косе, цуро, имаш,/ Жалиш ли ги ти?“ Ама да ги жалим,/ Не би ти ги дала/ Да ги мрсиш ти!“…