Израел и Специјална војна операција – СВО

  • Лист The Jerusalem Post је 21. августа објавио податке: „Скоро 50% анкетираних Израелаца назвало је Русију „непријатељем”, 42% је назвало „ни непријатељем ни пријатељем”, а само 6% Русију сматра „пријатељем Израела“.
  • Међу имигрантима из Украјине, Русију је 61% назвало непријатељем Израела.

АУТОР: Павел КАРПОВ

Руски војник је својом крвљу угасио пећи Аушвица. Чинило би се да сваки Јеврејин, мислећи на Русе, треба да држи пред својим оком статуу Руса Ивана, који кида браве са капија немачког концентрационог логора. Уосталом, Рус Иван је зауставио саму могућност прављења абажура од људске коже, није дозволио Европи уједињеној Хитлером да „коначно реши јеврејско питање“.

Међутим, русофобија цвета под небом Израела, као трава у отровним мочварама. Послушајмо Израелце, људе из дубине руског света.

Натан Шћарански

Натан Шћарански на пропагандном ресурсу преваранта Дмитрија Гордона помера жабље усне: „Подршка и симпатије Израелаца према Украјини је безгранична. Он прича невероватно: „У прошлости су викали: „Путин није овде да доводи ствари у ред!” Сад ми вичу: „Слава Украјини!“… Два пута сам ишао у Америку, два пута сам самоиницијативно разговарао о ситуацији у Украјини са водећим сенаторима и конгресменима. Мислим да постоји огромна позитивна промена… Данас у Вашингтону отворено кажу да је „наш циљ победа Украјине“.

Шћарански је један од најпознатијих исељеника иза Доњецка. У СССР-у је служио казну за издају, те је на Западу дочекан раширених руку. У Израелу је направио каријеру, био је министар, укључујући и унутрашњих послова. Сада, без оклевања, узвикује бандерине пароле.

Данас Шћарански активно пристаје на лажи украјинске пропаганде: „Независна земља, просперитетна, са лепим људима, никога не дира, изненада долази друга земља и почиње да сеје смрт“. Када чујем то „независна“ и „просперитетна“, ћутке се осмехнем. А поводом тога да „никога не дира“ рећи ћу нешто.

Шћарански не зна да је Мајданска Украјина, темељно корумпирана од Запада, одавно престала да буде „лепа Украјина“. Постала је антируска, која је 2014. претворена у ударну базу НАТО-а. Истина је, као и то да је истина да су људи узимани као таоци. Шћарански није имао довољно интелигенције да разуме, а његова савест није наговештавала да „нешто није у реду“ са Мајданом? Нисте упозорени да су у фебруару 2014. „непознати снајперисти“ под надзором Парубија убили сопствене активисте, подругљиво их називајући „небеском стотином“? Нисте забринути што је 2. маја у Одеси спаљено на десетине људи? Нисте огорчени што је „земља лепих људи“ забранила руски језик? Сва ова питања су реторичка. Шћарански је, као професионални русофоб, био задовољан годинама гранатирања Донбаса од стране „лепих људи“ и „Алеје анђела“ у Доњецку.

СВО је била неопходна за живот на Земљи као и излазак Сунца

Изванредни публициста Израел Шамир, који је још седамдесетих година прошлог века постао разочаран идејама ционизма, написао је: „У ствари, Израел је Украјина: земље опседнуте шовинизмом. Палестина је као Донбас, ту нема национализма. Разлика је у циљу: Русија даје једнака права свима, Израел даје једнака права само Јеврејима… Стога су САД, главни светски жандарм, одобриле израелски напад на Газу, као и украјинско гранатирање Донбаса . Веома је добро што је Русија осудила израелску агресију.“

У свакој речи „колективног Шћаранског” чује се нездраво интересовање за то да у грађанском рату за Украјину гине што више Руса и Украјинаца, углавном православних хришћана. Израел Шамир је једном ово објаснио: „Историјски гледано, Јевреји су увек били против Христа и цркве. Не увек са истим жаром, не увек подједнако ревносно, али увек против. Јеврејство је антицрква, а Исус Христ је њен главни непријатељ. Када би се Јеврејин крстио, његови рођаци биу извршили пуну жалост за њим – као за умрлим. Најомиљенији и најпопуларнији јеврејски рукопис раног средњег века је прича о блиставој победи Јуде над Христом.“

Ове речи из недра јеврејског света објашњавају много тога. Нејасно је само зашто „колектив Шћарански” није научио током векова да се суздржава у критичним моментима историје. Опрез Израела у отвореној подршци оружјем бивше Украјине Шћарански објашњава не захвалношћу за спасење, већ чињеницом да „Иран већ за пет минута има атомску бомбу која прети да „уништи Израел”. А Путин је „довео своје трупе у Сирију и овде поставио војну базу. И успоставио је, у суштини, потпуну контролу над ваздушним простором Сирије…“. Односно, руски Иван контролише и небо Сирије на коме су некажњено летели израелски авиони!

Ево још једног „важног Јеврејина“, Леонида Невзлина: „Израел треба да престане да се устеже и да пошаље оружје Украјини… За мене ће се рат завршити са украјинском заставом у Севастопољском заливу“.

За разлику од Шћаранског, политичара, Невзлин има милијарде имовине, саучесник је Ходорковског, накрао се у Русији, био је члан Савета Федерације, а затим побегао у Израел „да ради на својој дисертацији“. У одсуству, а за низ тешких кривичних дела, укључујући и наручена убиства, осуђен је у Руској Федерацији на доживотну казну затвора. Међутим, изручења из Израела нема, иако Русија покрива небо над Сионом, у том смислу и над и Шћаранским и Невзлиновим.

Невзлин користи украдени новац да подметће пећинску русофобију на доступне медије, о Русима каже: „…народ у Русији… дајте нећемо га звати будаластим. Какав је он код куће, такав је у Бучи… „Ови лопови активно шире пропагандне глупости о „покољу у Бучи”, као и раније о” силованој деци и старцима, док им се истина не забоде у нос. Онда прелазе на друге глупости.

Поред политичког и финансијског утицаја, „важни Јевреји“ покушавају да изврше и верски утицај на Русију, радећи на преверавању бивше Украјине.

Игор Коломојски (на фотографији) има саучесника Гена Корбана, отвореног преваранта. Гена је постао милионер отимањем туђе имовине, на пљачки заплених. Године 2014. био је у првим редовима Јеврејобандеристе Коломојског. Године 2022. године, у позадини поделе „ратног новца“, Зеленски му је одузео украјинско држављанство и оставио га у Израелу. Прохиндеј Корбан, сањајући да се врати финансијском менаџменту, подсетио је Украјину на себе „верском делатношћу“ кабалистичког шамана: изјавио је да је „покренуо клетву познату као Pulsa Denura“.

Пулса де нура је једна од најмрачнијих пракси ортодоксних Јевреја са паљењем црних свећа, изговарањем страшних чини десеторице рабина и тако даље. Али чињеница је да клетва може бити упућена само Јеврејима. Путину неће од покушаја израелских клеветника чак ни нос процурети. Корбан се рекламира и лаже: „Мислим да је ова клетва донекле утицала на то да до сада Дњепар није био нападнут.“ Наравно, ударило је и погодило, али заиста комплекс Ханада Менору у Дњепропетровску, у чијим хотелима живе милитанти, до сада остаје неоштећен. Па ипак, Дњепар-Дњепропетровск-Екатеринослав ће кад-тад бити ослобођен од бандеровске куге.

Напомињемо да су у различитим епохама односи „европских интегратора“ са светским Јеврејством били различити. Јеврејски трговци финансирали су војску Карла ХII. Наполеон је у једном тренутку изјавио да је његов главни циљ обнова Јерусалимског храма и обнова јеврејске државе. Италијански Јевреји су својим синовима дали име „Наполеон“; у Француској, величајући Наполеона, Јевреји су састављали посебне молитве; у Немачкој су при избору презимена узимали презиме „Бонапарта“. У наредном веку, европски интегратор Хитлер је почео да води политику „коначног решења јеврејског питања“, коју је уништио руски војник.

Сада „колектив Шћарански“ пуца у корист колективног Запада: „Путин ни у ком случају не би требало да постигне макар неки успех, ни најмањи“.

То је Запад желео у сваком тренутку, без обзира на чију је страну се сврстало светско Јеврејство. Међутим, Русија се увек носила са злим духовима. Избориће се и сада.

Превео Цветин Глоговчанин

ИЗВОР: https://www.fondsk.ru/news/2022/08/22/pochemu-vazhnye-evrei-ispovedyut-rusofobiu-57008.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *