АПЕЛ СУНАРОДНИЦИМА ПОЗНАТОГ РУСКОГ ТЕЛЕВИЗИЈСКОГ И РАДИО ВОДИТЕЉА

* Нигде другде у свету није под забраном лидер под којим је држава постигла изузетан успех, нигде се више не назива џелатом и не приказује се као нешто најгоре што се десило народу. Кромвел је уништио ТРЕЋИНУ свих Ираца (500 хиљада људи) и продао још 300 хиљада у ропство, али га и даље поштују као хероја – за разлику од Ивана Грозног, који је владао у истој ери, иако је под њим било погубљено само око 5 хиљада

* Сањам о времену када ће наши људи престати да се деле на стаљинисте и и антистаљинисте, а Јосиф Висарионович заузети своје званично место у нашој историографији, идеологији и самосвести. А то место је — велики руководилац велике државе. И тачка

_________________________________________________________

Аутор: Сергеј СТИЛАВИН

СТАЉИНОВ рођендан био је 18. децембра.

Подсећам на ово зато што је на антистаљинизму била идеолошки заснована целокупна срамна перестројка које је на крају довела до уништења Совјетског Савеза да би се проширило тржиште за западне којештарије.

Коришћена је проверена технологија:

1. Прво се оклевета лидер земље под којим су постигнути највиши развојни резултати;

2. Народ да се доведе до тога да се стиди своје прошлости;

3. Навођење народа да почне да осећа мржњу према сопственој историји;

4. Рад на губљењу здравог осећаја самоодржања који штити Отаџбину од ликвидације , са сугерисањем да га није штета ни изгубити јер је све било „погрешно“.

Нигде другде у свету није под забраном лидер под којим је држава постигла изузетан успех, нигде се више не назива џелатом и не приказује се као нешто најгоре што се десило народу.

Кромвел је уништио ТРЕЋИНУ свих Ираца (500 хиљада људи) и продао још 300 хиљада у ропство, али га и даље поштују као хероја – за разлику од Ивана Грозног, који је владао у истој ери, иако је под њим било погубљено само око 5 хиљада.

Зарад сопствене будућности морамо престати да оцрњујемо Стаљиново име. Морамо престати да мажемо својуу прошлост фарбамо у црно.

Наставак демонизације Стаљина неће васкрснути оне које је самлео жрвањ НКВД: дошло је време да се на свенародном скупу (ако хоћете, на свенародном молебану) сви одреда замолимо једни за друге за опроштај и тако затворимо ту страницу прошлости.

Треба да своју историју прихватамо са поносом – поготово што заиста имамо чиме да се поносимо.

Стаљин је велики војсковођа који је победио сатанистички режим нацистичке Немачке, а само и то је довољно да величамо његово име.

Неписменим чудацима – који воле, имајући у виду да је у рату погинуло 27 милиона совјетских грађана, да постављају питање „Какву цену смо платили за ту победу?“ – предочавам: 18 милиона су ликвидирали Немци на окупираним територијама, а борбени губици су практично једнаки губицима Вермахта.

Сањам о времену када ће наши људи престати да се деле на стаљинисте и и антистаљинисте, а Јосиф Висарионович заузети своје званично место у нашој историографији, идеологији и самосвести.

А то место је — велики руководилац велике државе.

И тачка.

ИЗВОР: http://fakti.org/rossia/zarad-buducnosti-rusije-moramo-prestati-da-ocrnjujemo-staljina

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *