Шокантни извештај који је објавио британски сајт „Откривање“ (The Expose) има следећи наслов: „Поређење званичних владиних извештаја показује да се код потпуно вакцинисаних појављује синдром стечене имунодефицијенције.“ (Acquired Immunodeficiency Syndrome, скраћено то је AIDS ili СИДАнап. прев.) Будући да је то изазвано инекцијама вакцине, ја то називам „Синдром инјектиране имуно-дефицијенције“ (Injected immunodeficiency Syndrome) или „IIDS“.

Сајт „Откривање“ нам на основу детаљне анализе  „Британског ПХЕ извештавања о надзору вакцина“ (UK PHE Vaccine Surveillance data, нап. прев.)  разјашњава следеће:

 

Најновији извештај британског ПХЕ извештавања о надзору вакцина који се односи на случајеве ковида, показује да су двоструко вакцинисани људи старости од 40 до 70 година изгубили 40% способности имунолошког система у поређењу са невакцинисаним људима. Њихов имуни систем се распада око 5% недељно (између 2,7% и 8,7%). Ако се овако настави, тада ће људи старости од 30-50 година до Божића (25. децембра — нап. прев.) имати сто-постотно слабљење имуног система, имаће нулту одбрану од вируса, а сви двоструко вакцинисани људи старији од 30 година ће остати без имуног система најкасније до марта следеће године.

 

Према тренду који приказују тренутни подаци, Откривање каже:

 

„Сви старији од 30 година ће изгубити 100% целокупне имунолошке способности (за вирусе и одређене врсте рака) у року од 6 месеци. Људи старости од 30-50 година ће то изгубити до Божића. Ти људи ће тада сигурно имати потпуно развијен синдром стечене имуно-дефицијенције и уништиће НХС.“ (NHS — Национална здравствена служба Велике Британије — нап. прев.)
Бустер вакцине додатно убрзавају уништавање имунолошког система, што објашњава зашто су 90% пацијената који су примљени у свакој болници у САД раније вакцинисани, како каже нови узбуњивач који је наступио путем сајта „The Highwire“ . Захваљујући том сајту, објавили смо видео снимак тог узбуњивача овде: Дебора Конрад разоткрива неспособност ВАЕРС-а.

 

Ако се тренд одржи, у наредних шест месеци видећемо глобални талас жртава вакцине које умиру од рака и баналних инфекција

Пад имунолошког одговора међу жртвама вакцине значи да ће број смртних случајева од рака и од баналних инфекција попут сезонске прехладе и грипа – скочити у наредних шест месеци. На крају крајева, у питању је потпуно функционалан имунолошки систем који држи рак под контролом и спречава уобичајене агресивне патогене да нанесу штету целом телу.

 

Имунолошка функција је подржана и побољшана помоћу витамина Д, цинка и других критичних храњивих материја и управо због тога про-геноцидни медији и такозвани научни часописи нападају лечење исхраном (као и ивермектин). Недостатак хранљивих материја нарушава имунолошку функцију, због чега људи са недостатком витамина Д имају тенденцију да се разболе много чешће од других. И сада, када вакцине буквално уништавају имунолошку функцију на недељном нивоу, имамо намерно уклањање људске имунолошке способности у комбинацији са недостатком у исхрани и вештачким ограничењима медицинских интервенција које би могле спасити животе.

 

Једино вероватно објашњење за све ово је да су вакцине заиста систем испоруке оружја за депопулацију, а оне функционишу тако што уништавају имунолошки систем жртава, доводећи до тога да их убије рак или банална инфекција. Управо данас, потпуно вакцинисан Колин Пуел је умро од ковида, чиме је означена још једна жртва вакцине на дневном реду депопулације.
Као што пацијенти са АИДС-ом добро знају, те особе које пате од јако ослабљене имунолошке функције могу бити убијене слабим сезонским прехладама или патогенима грипа који иначе не представљају никакав ризик за здраву особу. Нисмо ни претпостављали да ће оружје слично АИДС-у бити убачено у игле и лажно названо вакцинама да би преварило неодлучне и лаковерне.

 

Злочиначка генијалност овог плана депопулације је у томе што се смрт због разарања имунитета изазвана вакцином никада неће приписати самој вакцини. Они који умру од рака након што су им вакцине уништиле имуни систем евидентираће се као умрли од „рака“, а не као умрли од вакцине. А они који умру од сезонске прехладе или сојева грипа ће бити приказани као заражени сојевима „супер грипа“ за које ће, наравно, бити криви невакцинисани људи.

 

Чак и ако милиони Американаца умру у наредних шест месеци и болнице буду скроз препуњене, вакцине против ковид вируса као ни било које друге вакцине никада неће бити повезане са тим. Медији које финансирају фармацеутске корпорације ће се постарати да буде тако.

 

Очекујте да ће америчке болнице бити у страшном кадровском проблему у првим месецима  2022. године

Што је још горе, медицинске сестре и болнички радници са природним имунитетом се тренутно отпуштају са посла због одбијања да узму инекције спајк протеина. Ово изазива озбиљан недостатак особља у неким областима (попут Њујорка), а још нисмо ни ушли у сезону грипа. Када ниво витамина Д падне током мрачнијих и хладнијих месеци у децембру, јануару и фебруару, велика је вероватноћа да ћемо видети болнице са успаниченим особљем у тренутку када наилази талас имунолошки угрожених жртава вакцине.

 

Обратите пажњу на лажљиве корпоративне медије који ће причати о кризним ситуацијама у болницама, тврдећи: „људи умиру јер себични анти-ваксери не желе да приме вакцине!“ Али у стварности, вакцинисани ће умирати од сопствених самоубилачких инекција, јер ако допустите себи да вам се убризга смртоносно биолошко оружје на бази нано-честица спајк протеина, то није баш мудра стратегија за очување здравља.

 

Смисао је у томе да је пандемија ковида заиста глобални план депопулације, а хистерија око ковида је осмишљена да натера људе да страствено прихвате вакцине које им уништавају имунолошку функцију и воде их у готово сигурну смрт. Следећих шест месеци ће открити масовну смрт на северној хемисфери, чак и док ратни злочинци који намећу ове смртоносне вакцине удвостручују своје геноцидне захтеве.

 

Разлог због кога они желе да се 100% људи вакцинише је тај што тада неће постојати контролна група за поређење са вакцинисанима. Све док постоји контролна група не-вакцинисаних људи, смртност повезана са инекцијама вакцине не може да се гурне под тепих. У ствари, како Алекс Беренсон тренутно извештава, у Шкотској, као и широм Немачке, има много смртних случајева после вакцинације.

 

Аутор чланка: Мајк Адамс

 

Извор чланка: Natural News

 

Превод и приређивање: Светимир Путник

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *