Гледао сам слике на којима Зеленски брбља на телевизији и сетио се једне старе теме.

АУТОР: Небојша Бабић

Једно ме увек чудило. Упркос томе што идеологија нацизма прокламује свакакве глупости о «надљудима», «аријевцима», «плавокосим зверима» и слично, вође нациста никада нису одговарале тим с*ањима.

Сâм Хитлер је мален, шмокљан, црнокос, шокиран и хистеричан. То никако није Аријевац, а лик, најблаже речено, није «нордијски». Злостављањем је до самоубиства довео властиту нећаку, као перверзни педофил. Химлер је, такође, мали штакор с малим покретљивим очима. Такође хистеричан тип. Једном је ишао у инспекцију концентрационих логора, где је добио напад од онога што је видео, згрчио се. Никакава «плава аријевска звер». Гебелс је психопата са лицем шимпанзе, рахитисом и равним табанима. Побио је властиту децу, психо-наказа. Геринг – па, чак су га и његови чланови странке звали «крмком». Кажу да је био и велика кукавица. Ернст Рем је био дебели декларисани хомосексуалац. И, наравно, Мусолини, кога кад гледате, само пожелите да питате «ко је заборавио да затвори кавез с горилом?». И по лицу и по навикама. Од свих нацистичких вођа, само је Хајдрих био релативно прикладан за ову дефиницију «плавокосе звери». Али, то је више изузетак од правила, него сâмо правило. Сви остали су некакав циркус наказа. Суперљуди из Кунст коморе.

Посебно је било смешно што фрајери на нацистичким пропагандним плакатима, који би требало да су приказивали идеалног Аријевца, најчешће нису били Немци. Познати «аријевски војник» с плаката је чак био Јеврејин. Али, то је друга прича.

А, њихови садашњи украјински следбеници су као пародија пародије. Патуљак Наполеон Зеленски, који је чак успео да говори у тренерци у америчком Конгресу. Онај чистач свињаца, Залужни, који се без униформе не разликује од нераста на фарми свиња, или обрнуто, ако ставите некакву униформу на нераста – ето пљунуте слике Залужног.

Највише, наравно, «аријевци» су Остап Дроздов и Јевгениј Карас. Обојица могу одмах у музеј под стаклом, као примери последица блиско повезаних крвних веза током неколико векова. Међутим, постоји много таквих на укро-фарми.

И сав тај фрик шоу који говори о «орцима» и «унтерменшима». Озбиљно? Да им дамо огледало?

Никада нисам разумео каква би то сива каша требало да буде, да неко буде љубитељ Зеленског – људи који слине на овог кловновског шмокљана?

А, ево и фотографија «суперљуди».

ИЗВОР: https://www.geopolitika.ru/sr/article/ukronacistichka-farma-klovnova

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *