ЗАКЕРБЕРГОВА ФОНДАЦИЈА СВЕ ПОМОГЛА СА 300 МИЛИОНА ДОЛАРА

  • Прво се Ваниту Гупта, шеф Конференције за лидерство у грађанским и људским правима, у новембру 2019. године, заједно са другим активистима за људска права, састала са Марком Закербергом (Фејсбук) и Џеком Дорсијем (Твитер). На том састанку је процењено да демократско троловање на Интернету нема успеха против трамписта. Тада је договорено: да се Трамп и трамписти почисте са друштвених мрежа
  • Главна сива еминенција Бајденове кампање био је Мајк Подхорзер, политтехнолог који је радио за антитрамповски синдикат. Окупио је хиљаде бивших званичника Обамине администрације, адвоката, активиста за људска права и руководилаца корпорација како би створио оно што се данас у САД званично назива „завера за спас демократије“. Преведено на нормалан језик, та завера је направљена ради изборних превара
  • Завереници су пре свега `оседлали` тему коронавируса. Пандемија им је омогућила да владама држава у саставу САД наметну гласање путем поште. Резултат: уместо неколико процената бирача који би гласали поштом – 2020. године је тако гласала безмало половина Американаца. Још четвртина гласала је пре дана избора. А то и је при бројању гласачких листића на бирачким местима завереницима дало неслућене могућности
  • Њихов цинизам погодио је у живац чак и оне међу Американцима који су свашта претурили преко главе. „Никад нисам видео овакву дрскост. Боже, спаси Америку!“ – у овом стилу пишу по друштвеним мрежама. А естаблишмент им поручује: „Лажирали смо резултате избора, али – за ваше добро“

____________________________________________________

АУТОР: Викторија НИКИФОРОВА, РИА Новости

АКТИВИСТИ организација које се баве људским правима и масовно се уливају у администрацију Џоа Бајдена. Нимало случајно. Њихов допринос победи кандидата Демократске партије заиста је огроман.

Међутим, тек ових дана је постало јасно шта су заиста одрадили 2020. године и како је председничка кампања реално изгледала.

На пример, Ваниту Гупта, шефа Конференције за лидерство у грађанским и људским правима, Бајден је именовао за помоћницу државног тужиоца. Она се пре нешто више од годину дана, у новембру 2019. године, заједно са другим активистима за људска права, састала са Марком Закербергом (Фејсбук) и Џеком Дорсијем (Твитер). На том састанку је процењено да демократско троловање на Интернету нема успеха против трамписта. И договорено: да се трамписти почисте са друштвених мрежа уопште.

Мајк Подхорзер

 

Током 2020. године најистакнутији конзервативни говорници нестали су из Интернет простора, налози обичних Трампових присталица били су масовно блокирани. Завршило се тако што је и сам Трамп био „очишћен“.

Ипак је главна сива еминенција Бајденове кампање био Мајк Подхорзер (за пријатеље – Пода).

Он уопште није јавни политичар. Чак је и као политички стратег познат само у уским круговима.

Дуго година радио је као саветник председника Америчке федерације рада – Конгреса америчких синдиката. А полумафијашке структуре америчких синдиката увек су биле поуздана подршка Демократској партији.

Трамп је зауставио усељавање у САД миграната, на чијој експлоатацији су масно зарађивали и послодавци и синдикални босови, па је Подхорзер још 2019. окупио хиљаде бивших званичника Обамине администрације, адвоката, активиста за људска права и руководилаца корпорација како би створио оно што се данас у САД званично назива „завера за спас демократије“.

Преведено на нормалан језик, та завера је направљена ради изборних превара.

Детаље тог подухвата недавно је открио популарни магазин Time.

„Све може изгледати као бунцање конспиролога“, написала је Моли Бол, „али то је била права завера богатих и ауторитативних људи <…> који су променили законе и правила гласања, постројили медије и преузели контролу над целином протока информација “.

Завереници су пре свега `оседлали` тему коронавируса. Пандемија им је омогућила да владама држава у саставу САД наметну гласање путем поште.

Резултат: уместо неколико процената бирача који би гласали поштом – 2020. године је тако гласала безмало половина Американаца.

Још четвртина гласала је пре дана избора. А то и је при бројању гласачких листића на бирачким местима дало неслућене могућности.

Завереници су се упустили и у директно подмићивање. Демократски конгресмени обезбедили су из државног буџета 400 милиона долара финансијске помоћи бирачким местима.

Филантропска фондација Марка Закерберга и његове супруге донирала је још 300 милиона „помоћи“.

Уличне битке у изведби Black Lives Matter постале су моћно оруђе притиска на бизнис. Власницима фирми је стављано до знања да ће, ако подрже Трампа, руље погромаша уништити све њихове радње. Чак се и Америчка привредна комора постепено предала…

На дан избора су активисти Black Lives Matter обезбеђивали „безбедне зоне“ окружујући бирачка места и застрашујући грађане. Полиције нигде није било.

Врхунац крађе био је на сам дан избора.

У Детроиту су посматрачи Републиканске партије узалуд  покушавали да дођу до бирачких места да би пратили бројање.

Локални људскоправаш Арт Рејес III позвао је своје, како их он назива, „утрениране активисте“ који су те посматраче истерали на мраз.

На многим другим бирачким местима они који су бројали једноставно су се закључавали изнутра и покривали прозоре плакатима да би спречили посматраче да шпијунирају извана.

Републиканцима је преостало само да скандирају: „Обуставите бројање!“

Изборни посматрачи потом су се узалуд жалили – да су исти гласачки листићи много пута пропуштани кроз машину за бројање, да су неважећи листићи пребројани заједно са важећим. А новинари су им се отворено смејали.

Подмићивање чланова изборних комисија, уцене и претње, масовни напади на посматраче, чак и погроми – на америчким председничким изборима 2020. године коришћене су све прљаве технологије које Вашингтон толико воли да приписују режимима који му сметају.

А ти исти људи ће и даље учити цео свет како правилно организовати слободне и поштене изборе.

Цинизам завереника погодио је у живац чак и оне међу Американцима који су свашта претурили преко главе.

„Никад нисам видео овакву дрскост. Боже, спаси Америку!“ – у овом стилу пишу по друштвеним мрежама.

А естаблишмент им поручује: „Лажирали смо резултате избора, али – за ваше добро“.

Јасно је зашто је су неке подробности ове специјалне операције обелодањени у штампи.

За табор демократа, то је сигнал: не опуштајте се већ спремајте за изборе 2024. године, поготово што од импичмента Трампу није било ништа.


ИЗВОР: http://fakti.org/media-menju/u-sad-otkriveno-kako-je-tramp-pokraden-na-predsednickim-izborima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *