• Овако то изгледа када се политике узме приучена кринџара са све својих 11 разреда школе. Сплачина себи ладно дозвољава на*истичку реторику из Другог Светског Рата.
АУТОР: Александра Ристић
Наиме Хи*л*р је у ери када је геноцидно черичио све од Пољске па до западне Русије спиновао како се бори за цивилизацију. И данас то идентично чини тупаста родно несвесна кринџара са 11 разреда школе.

 

Мош мислити добри народи/лоши народи. Буквално ниво резоновања умно ограниченог детета из петог Основне.
Елем шта жели да нам поручи ова кеса фекалија??? Па то да је само 12% човечанства ок док је 88% зло. Иначе гле чуда реч вам је о житељима оних земаља које су нас бомбардовале са све радиоактивним супстанцама.
Уз фактор одузимања Космета, минирања прекодринских Срба, агитације против СПЦ у Црној Гори и сличних непочинстава у њиховој режији. Зато их овај усташоидни смећар толико и воли.
Гњила аутоколонијална свест гоуз брррр.
Заиста уопште није чудно што се кринџара 10/10 надовезује на пропагандне спинове анахроних ХОС Усташа. Пошто је и сам то. Једина разлика би била та што се користи екавицом. А најјаче би било то што му је Србија кукавичка јер не попушта под притисцима нама непријатељских сила.
Ок уколико је кукавичлук следити сопствене националне интересе онда ок. Кукавице смо ми и сви остали.
Како Додо, Вучић, тако и патриотска опозиција! Али и један Трамп, Ердоган, Орбан па чак и брат Си.
Оно брат Си и Ердоган баш одишу са кукавичлуком хахаха.
Па прејако хахахаха.
Али ето Мариника Тепић и она сплачина Шолц су невероватно храбри људи. А зашто? Па зато што им минирање интереса сопствене нације не представља никакав проблем.
Елем код ове неслане шале природе вам је буквално све изврнуто. Но што је најјаче овакве гротеске узимају нас спрдати када у овај сукоб убацујемо есхатологију, а они вам се први користе појмовима добро и зло.
С тим да би по њима било добро то да се на украјинској верзији РТС-а позива на финално решење контра Руса.
Такође су врх и позиви на кастрацију руских ратних заробљеника с обзиром да је реч о бубашвабама. У принципу ликови дијаболично све изврћу. И заиста ово у неку руку и јесте сукоб добра и зла с тим да је она страна на којој је Кесић црна да не може бити црња.
Наравно ја као објективан човек нећу Америку да представљам као демонску силу. Да њихове тренутне елите на власти свакако јесу то, али преко пола народа им је у глави здравије од Руса.
Што сведочи и забрана абортуса у преко пола држава.
Тако да не ваља све гледати црно бело, али ове Кесићеве осеротине су оно баш хардкор малоумне.
Класичне ђавоимане усташоидне делузије. Што није ништа чудно пошто се загнојена јадара већ увелико загрева за петоколонијаду.
Summa Summarum лош, гори, Усташа, екавски Усташа, толико… ДДО
ИЗВОР: https://www.facebook.com/aleksandra.ristic.942

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *