Морамо напустити сваку унутрашњу сродност са овим светским преварантом и развратником, као што су негда Јевреји изашли из Египта и Вавилона. Ово је суштина Отаџбинске специјалне операције

На Далеком истоку постоји овакав начин погубљења: уз човека се веже леш – ноге уз ноге, руке уз руке, лице уз лице. Леш труне, а осуђени полако луди и трује се смрадом распаднутог тела.

Русија је саму себе везала уз Запад (додуше, изманипулисали су јој и елите, масовну свест, итд.), уз овај морални леш, који се заиста распада.

Испарења овог смрдљивог мртваца нас убијају, а ово није метафора, већ медицинска чињеница. Специјална војна операција је операција одсецања живог (још увек и упркос свему) тела Русије од морално мртвог Запада. Ако тога не буде, десиће се једна од две ствари: или ћемо полудети или ћемо се угушити.

Морамо напустити сваку унутрашњу сродност са овим светским преварантом и развратником, као што су негда Јевреји изашли из Египта и Вавилона. А главно је да – после тог спољашњег изласка – Вавилон и Египат заувек изађу из наше унутрашњости. Ово је суштина Отаџбинске специјалне операције.

С руског посрбио: А. Н.

(Телеграм канала прот. Андреја Ткачова)

ПРЕУЗЕТО: https://iskra.co/reagovanja/protojerej-andrej-tkacov-specijalna-operacija-odsecanja-zivog-tela-rusije-od-moralno-mrtvog-zapada/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *