• Из потпалубља западног брода који тоне, јавила се опскурна група хладнокрвних звери и глодара, која се крије иза деце.
  • Своју беспризорну антисрпску пропаганду заснивају на тобожњој забринутости за децу. Таквом безобразлуку и перверзији, могу да буду склоне само изузетне кукавице и покварењаци. Они мисле да је то креативно.
  • Не, то је болест и кичерај.
  • Глодарима смета графит посвећен српској војсци и Космету. Као и сви послушни робови, они извршавају наредбе својих западних шефова, са палубе, из брода који тоне. Паника је. Мора нешто да се уради – не бирајте средства.
  • Тако глодари под плаштом бриге за децу и шта ће деца видети док се играју у парку, крече графит посвећен Космету и српској војсци.

АУТОР: Огњен Бранковић

Када се Трећи рајх, након 1945. одселио тамо одакле је и дошао, у Британију и Сједињене државе, оставио је за собом своје подземље, које се упреподобило, пресвукло, «изашло из клозета», што би рекли болесни содомити и представило се свима као Заједница за угаљ и челик. После су били ЕЕЗ, а сада су ЕУ – типична метода за заметање трагова, као инострани банкарски лихвари у Србији. Али, какогод да се зову и даље су истурено одељене Четвртог рајха, којим се командује из Лондона, Вашингтона и Ватикана.

(Н)ЕУропсихијатрија

На Шварцвалду постоји село, то јест два, у ствари, једно, али два. Зове се Шајбенхард (Scheibenhardt) или Шајбенхар (Scheibenhard). То село, то јест та два, тачније једно, прелазило је из руку Немаца у руке Француза, па поново Немци, па Французи. Ако се човек нађе у немачком делу, село се зове са Д на крају, а ако се нађе у француском делу, село у имену нема Д на крају.

У том једном селу, то јест у та два, тачније једном, може човек лепо да се насмеје или да се заплаче од муке – зависи какав здрав однос има према истуреном одељењу Четвртог рајха – Европској унији.

Ово село, то јест ова два села, тачније једно, има двојицу шефова и физички је подељено невидљивом границом. Невидиљива граница је једна кривудава планинска сеоска џада, додуше, лепа и равна, како то само нацисти педантно умеју. Пређе човек џаду као преко пешачког прелаза и налази се у једној или у другој димензији. У једној димензији се говори француски, служе се сиреви и вина, а у другој се говори немачки и служе се кобасице и пиво.

Оба шефа овог села, то јест ова два села, тачније једног, причају испразне приче без логике и смисла. Један на француском, други на немачком. Кажу да су се помирили, да се више не кољу, да живе заједно, да су прихватили једни друге, да границе немају смисла. Али, ако се траже подаци о овом селу, пише да је немачко, не пише да је француско-немачко.

Да живе заједно – то лажу. Да живе заједно, не би то једно село, то јест два, тачније једно, од једно 600-700 душа, имало два шефа, имало два језика, имало невидљиву границу преко сеоске џаде, имало чак и различиту архитектуру са две стране џаде – са једне стране типичне немачке, са друге стране типичне француске куће, дворишта, натписе на француском и немачком и не би житељи живели у свом селу, то јест, својој половини села, или суседном селу.

Све је то шизофрено, али Европска унија и јесте оличење шизофреније, па зашто да не буде шизофрено.

Иако се на интернету, међу информацијама о овом селу, то јест о ова два села, тачније једном, може наћи и његово француско име, без Т на крају речи, оно се представља као немачко село. Да је француско, не би се Ш писало латиничним SCH, него би се писало латиничним CH. Биће да Французи тамо позирају, јер су, иначе добри у позирању. Немци више нису добри ни у чему, осим да служе англо-америчком државном криминалу.

Француско-немачки «двомоторац» ЕУ, од почетка Заједнице за челик и угаљ, па све до Европске уније је један беспризорни позерај, комбинација осветничког нацистичког насиља и француског кичераја, у режији болесних Британаца и њихових бесних паса, Американаца, а уз благослов језутиске клике из Ватикана.

Сада је на делу копи-пејст некултура тог истог села, то јест два, тачније једног, на територији Србије и њеног окупираног дела, Косова и Метохије. Франко-немачки «двомоторац» може да се забавља на Шварцвалду, какогод му англо-америчко-ватиканске газде нареде, али су се мало заиграли ван територије под ингеренцијом Четвртог рајха.

Невелика Британија

У најновијој епизоди троловања болесних западних квази-политичара, Вован и Лексус су испрескакали Вилијема Хејга, бившег британског министра спољних послова. Кретен је мислио да разговара са Порошенком. У ствари је одлично што су западни политичари баш толико глупи и бахати – јер умногоме олакшавају осветљавање њихове болештине и Четвртог рајха. Вован и Лексус, руски мајстори за троловање западних политиканата и идиота, сваким својим троловањем, скидају слој по слој превара и подметачина неоколонијалног олоша са Запада. У свему томе, невелика Британија има једну од кључних улога.

Српски народ има добру изреку за оног ко се претвара, глумата и прави се блесав у вези са нечим. Српски народ каже: «Прави се Енглез.»

Свако ко пренебрегава, тачније, прескаче одговорност Велике Британије за сва зла у Србији, њихов је или корисни идиот или службеник. Да ли неко заиста верује да моронолики Габријел Ескобар или љигави Лајчак о било чему одлучују? Или, шизофрени Шпанац, Борељ?! Вероватно га се и Шпанци гнушају. Трикови пропале империје, од постављања дебила на место премијера, до изласка (али не баш) из ЕУ говоре да је политички систем ове пропале некрофиличне и инцестузоне државе, засноване на криминалу и гусарењу широм света, постао небитан – њиме се управља из лондонског Ситија – као и увек, али сада је то огољено. Ентони Чарлс Линтон Блер (пуно име крволока Блера, а крије га због неподоштина по Лондону, када га је полиција затекла у непријатној ситуацији у јавном тоалету), Дејвид Камерун (створ, који више воли свиње него људе), Тереза Меј (апсолутно ретардирана и неспособна јадница коју навију на леђима ујутро, па докле раде батерије), Борис Џонсон (злехуди кловн из Корона циркуса и ратни хушкач својих другара укронациста), Елизабет Трас (још ретардиранија јадница, за коју је зелена салата појам памети и самосвести), Риши Сунак (само болесник, пореклом из државе коју је Британија буквално ојадила, може да пристане да буде слуга својим тлачитељима). То исто говори и постављање Вилијема Клинтона, Буша Млађег, Барака Обаме, Доналда Трампа, Џозефа Бајдена на место председника у Сједињеним државама – сви они су оличење психопатије, наркоманије, шизофреније, површности, зла, итд. Да не спомињемо посебно злотовора, Кристофера Хила (посилног других злотвора), Холбрука и Олбрајтове, који воли да седи са терористима УЧК. Очијукање са терористима је одлична препорука за напредовање кроз криминални амерички естаблишмент.

Никада не треба заборавити и то, да је за име Сједињених држава киднаповано име читавог континента. После је то исто урађено и са киднаповањем имена европског континента за Европску унију – англоамеричког Франкенштајна и политичко крило НАТО пакта. Такође се не сме заборавити да су Американци потомци западноевропског и британског олоша са дна каце. Преци овог данашњег америчког олоша су били друштвени отпад из западноевропских држава – убице, лопови, проститутке, полудели свештеници, содомити, итд… – који је товарен на бродове и депортован у «Нови свет». Генетика је урадила своје и ми сада имамо једну болесну, насилну, криминалну политичку нацију, која има мноштво психопоремећаја – један од њих је комплекс више вредности или још горе – вера у сопствену изузетност. То се уклапа и у нацизам.

Политикантски позерај колективног Запада се претворио у холивудски треш хорор. Европска унија је постала само позорница. Иза завеса су стварни шефови, много болеснији од њихових лутки на позорници – од деформисаног Олафа Шолца и феминизираног Емануела Макрона до опскурне и ретардиране Аналене Бербок, која је притом и неонациста, па до беспризорног Марка Рутеа – који је доказ да се отров продаје у малим бочицама. Холандија – ни мање државе, ни већег тровача друштвено-политичког околиша. Кад смо већ код Холандије – не сме се заборавити шиптарски нарко-лоби. Холандија је, поред Британије, плодно тле за такав криминал. Холандије не би ни било да није криминала и прања прљавог новца колективног Запада. А, и оно што се сада зове Њујорк, некада се звало Нови Амстердам. Ту је, наравно и фашистичка Италија, која се придружила милитаристичком феминизму и на место премијера је постављена још једна ненормална жена.

Притисак на Србију – последњи адут болесног Запада

НАТО пакту, сателитима и плаћеницима у бившој Украјини ништа не иде како треба. Кина отворено ставља до знања да са Тајваном нема играња. Афричке земље се одлучно супротстављају било каквим диктатим оних који су их вековима пљачкали и доносили им болести и заразе, намерно. Иран  је преузео примат у Западној Азији, а иранска Револуционарна гарда јавно саопштила да ће се осветити за убиство Генерала Касема Солејманија и убити Доналда Трампа и Мајка Помпеа. И државе Јужне Америке не пристају да буду увучене и сатанистичке походе, криминал и тероризам колективног Запада. Зато су болесници са Запада сели Србији на главу. Није питање зашто су – у Србији им се може све од државног удара и обојене револуције, 5. октобра, 2000. Инсталирали су своје тролове и слуге дубоко у структуру државе, издајницима дају добру апанажу, све ређе из својих фондова, а све чешће из српског државног буџета.

Ако органи државе Србије пренебрегну и прескоче (поред сопственог Устава) и једини међународно правно важећи документ о статусу Косова и Метохије, а то је Разолуција 1244 СБ УН, Србија се, као држава, сврстава у ред криминалаца, проститутки, олоша, што никада није била! Србија тада поништава своју читаву часну историју, поништава своју културу и традицију и постаје добровољни роб болесника, криминалаца, бахатих убица, тровача; постаје силована жртва која обожава свог силоватеља и тражи још – постаје беспризорни слуга својих уништитеља. Постаје Шајбенхар(д) – шизофрена француско-немачка кич-селендра, у којој живе шизофрени људи, замађијани глупостима и њихове вође, које су уценили или купили болесни криминалци са Запада.

Срећа у свему овоме је да се, и након 22 године отворене, а много дуже скривене антисрпске пропаганде, српски народ није дао заварати – јесу појединци и мање опскурне групе, али народ не.

Глодари из потпалубља

Из потпалубља западног брода који тоне, јавила се опскурна група хладнокрвних звери и глодара, која се крије иза деце. Своју беспризорну антисрпску пропаганду заснивају на тобожњој забринутости за децу. Таквом безобразлуку и перверзији, могу да буду склоне само изузетне кукавице и покварењаци. Они мисле да је то креативно. Не, то је болест и кичерај. Глодарима смета графит посвећен српској војсци и Космету. Као и сви послушни робови, они извршавају наредбе својих западних шефова, са палчубе, из брода који тоне. Паника је. Мора нешто да се уради – не бирајте средства. Тако глодари под плаштом бриге за децу и шта ће деца видети док се играју у парку, крече графит посвећен Космету и српској војсци.

Ту су и билборди са заставом укронацистичког режима у Кијеву (бившој Украјини) поред које је српски грб и застава. Злоупотреба српске заставе и грба, поред заставе укронациста је, такође, у сагласју са кукавичлуком, болешћу и кичерајем. Једина сврха ових звери и глодара из потпалубља, билборда и шизофрених организација и појединаца јесте да иду на живце српском народу, да нервирају, да изазивају бес и евентуалне сукобе, а онда би, наравно НВО сектор проскичао, не би ли неки Срби били оптужени за насиље. Али, сваки пут када се ове креатуре појаве у јавном животу, доживе дебакл. Дебакл је доживео и амбасадор укронацистичког режима, који је кукумавчио због Русије, Руса, због слова Z свуда по Србији – то је све што може да уради, да кукумавчи. То, што их мала мањина и велика пропаганда штите, буквално не значи ништа. Српски народ непогрешиво зна ко шта овде ради, а ко мешетари…

Пост скриптум

И шизофреничари и жртве Стокхолмског синдрома треба да се лече у установама затвореног типа, а не да учествују у јавном или политичком животу било које државе.

ИЗВОР: https://www.geopolitika.ru/sr/article/shizofrenichari-iz-chetvrtog-rajha-i-zhrtve-stokholmskog-sindroma-iz-srbije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *