Вучић мора издржати

СНП „Избор је наш“ сматра да предсједник Вучић треба да одгоди онај завршни чин који би могао оцијенити све његове досадашње активности као велеиздајничке, или насупрот томе, као мудре активности државника.

Вучић мора да издржи! Да у наредним мјесецима не донесе преломне одлуке, а посебно ону одлуку која се тиче санкција према Русији. У наредних неколико мјесеци ће се видјети куд могу одвести догађаји у Украјини и како ће се одразити у Европи и Свијету (мијењање граница више држава).

Свјетски центар моћи, онај који спроводи неправедну глобализацију, управо хоће „на препад“ и на брзину да окрене читав Свијет против Русије, а управо је тај центар свјетске моћи изазвао новонастале догађаје у Украјини, као посљедицу вишегодишњих својих активности.

За очекивати је да се саберу здраве снаге у Свијету, а онда и да реагују заједно са Русијом у смислу стварања новог, праведнијег и слободног свјетског друштва.

Уколико предсједник Вучић ипак донесе одлуку и уведу се санкције Русији, то ће се понајвише одразити на њега. Биће то његов најдубљи пораз. Српски народ такву одлуку неће прихватити.

У прилог озбиљног размишљања и давања подстрека да се издржи износимо реалну могућност.

Страна која уводи санкције Русији, српском народу покушава да отме Косово и Метохију, укине Републику Српску и увлачењм српског народа у НАТО, жели му промјенити идентитет и наметнути лажне вриједности, чак законом заштитити разне ненормалности.

Споменути центар моћи подстиче Турску да дође до ивице са које нема повлачења, а сљедећи искорак је балкански рат. Турска је на простор Балкана ушла економски, политички и сада у отвореној подршци тзв. Косову да уђе у НАТО, довешће себе на ту „ивицу“ са које нема повлачења, како се не би осрамотила као сила, већ ће ићи даље и увући регион у рат. Уколико дође до рата са Турском, сигурни смо да српски народ не очекује помоћ од Енглеске, Аустрије, Њемачке.., већ управо од Русије. САД и НАТО у том сукобу неће учествовати јер им не смета да Православни и Исламски свијет ратују. Њих ће Свјетски центар моћи „пребацити“ у Азију и Африку како би наставили са својом стратегијом „завади па владај“, коју су довели скоро до савршенства.

 

Бања Лука,                                                                   Предсједник СНП – Избор је наш

03.03.2022.                                                                                   Чанковић Дане  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *