И САРАЈЕВО БИ СЕ – ДА НИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ – ОКРЕНУЛО ПРОТИВ МОСКВЕ

* Посебно весело ствари стоје са Црном Гором. Стиже и оне да је Русија прогласи за непријатељску земљу. Да се нађе у табору оних које су на страни Хитлерове Европске уније ратовале под Стаљинградом!

* Показало се да је монтенегринска Црна Гора Русији непријатељска. Да јој је пријатељ била – и може бити – само српска Црна Гора, а никако Ђукановићи и Абазовићи

______________________________________________________

ВЛАДА Руске Федерације је 7. марта утврдила списак непријатељских земаља и територија.

Листа укључује Аустралију, Албанију, Андору, Уједињено Краљевство, са Џерсијем, Ангвилом, Британскаим Девичанским острвима и Гибралтаром, све државе чланице Европске уније, Исланд, Канаду, Лихтенштајн, Микронезију, Монако, Нови Зеланд, Норвешку, Републику Кореју, Сан Марино, Северну Македонију, Сингапур, САД, Тајван, Украјину, Црну Гору, Швајцарску и Јапан.

Досад су на листи непријатељских земаља биле само Чешка и САД.

Сада Русија све земље око Србије, са изузетком БиХ, сматра непријатељским.

       Све! Без изузетка!

Посебно весело ствари стоје са Црном Гором. Стиже и она да је Русија прогласи за непријатељску земљу. Да се нађе у табору оних које су на страни Хитлерове Европске уније ратовале под Стаљинградом!

Показало се да је монтенегринска Црна Гора Русији непријатељска. Да јој је пријатељ била – и може бити – само српска Црна Гора. А никако Ђукановићи и Абазовићи!

Ово није тек листа са поруком „ови нас мрзе (или не воле) – чувајте се“.

Руске компаније и друга правна лица са девизним обавезама према кредиторима из непријатељских земаља, одсад ће моћи да их исплаћују у рубљама.

Русија је 2. марта забранила изношење девиза у готовини у износу већем од 10.000 долара.

ИЗВОР: http://fakti.org/rossia/rusija-sve-zemlje-oko-srbije-osim-bih-proglasila-za-neprijateljske

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *