Немци су кроз Унију и кроз своје протестантске концепте покушавали да доведу свој народ да доминира, са својим председницима и својим политичким пијунима, ако је могуће да одсеку Украјину од Русије.
Али ово није могуће, дете моје.
То неће дозволити ни светитељи Русије и Украјине.
Стога ће и сами Украјинци поздравити долазак Русије, феноменолошки напад Русије. Ако Русија удара на Украјину, то је као да удара на саму себе, зато се неће догодити онако како ми мислимо. Рат изнад Украјине ће се водити авионима НАТО-а, али ће НАТО бити поражен.
И док Америка мисли да ће завладати целим светом уништавајући Русију, није схватила да је управо отворила сопствени гроб.
Сви ови застоји, повлачења која праве нису ништа друго него опрезнији покушај да Американци добију рат, али то се неће тако догодити.
Рат који је већ почео од Сирије, која је била један крај лука, сада ће се пренети на други крај лука, а то је северна Европа.
А када кажем Северна Европа, не мислим на рат Русије и Украјине, где они мисле да ће Русија уништити Украјину. Украјина је део Русије, јер тамо, у Кијеву, КУЦА СРЦЕ РУСИЈЕ. То знају и Руси, знају и Украјинци, Руси-Украјинци.

ИЗВОР:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *