Уз Божију помоћ Русија ослобађа свет од нацизма и глобалног фашизма

Док ових задњих двадесетак дана, на просторима Украјине, Руска Армија води рат против украјинских нациста, Бандероваца и фашиста, у Европи се против Русије и руског народа, води прави нацистичко – фашистички рат. Јер је нацистима и фашистима свих европских народа, дозвољено и то без икакве казне, да на ресторанима (покрајина Баден Винтерберг), стављају плакате са натписима: Русима је улаз строго забрањен. А потом и минхенска приватна клинка, излази са јавним саопштењем и објавом: Да у својој клиници, неће примати, а нити ће пружати – икакве медицинске услуге Русима, тако и берлинска филхармонија – отпушта руског диригента, а то ради и берлинска опера, отпушта оперску руску диву. А сем тога се по немачким факултетима нападају и вређају руски студенти, некима се отказују и станови. А на појединим се факултетима и школама широм европе, из школских програма избацују дела Достојевског, и осталих руских писаца, као што се забрањује и извођење свих музичких дела Чајковског, као и осталих руских складатеља. А поред тога се из многих супер маркета и продавница избацује и сва руска роба. А по основним и средњим школама се вређају и нападају руска деца, као и запослени Руси, у Берлину се на руску школу “Ломаносов”, баца запаљени Молотовљев коктел. А уз то се нападају и вређају сви руски шофери, који су се са својим камионима, затекли и нашли на путевима и цестама не само у Немачкој, већ и по целој европи. И то ЕУ, која избацује руске репезентације и спортисте са свих међународних такмичења, забрањујући им да истакну своју Руску заставу.

И као шлаг на све те нацистичке поступке, стиже пре неколико дана и јавно упозорење и објава, да је Руска Федерација у Немачку, убацила око 2000 својих специјалаца и диверзаната, са задатком да нападају Немачку привреду, фирме и разне објекте, како би их у терористичким нападима порушили и међу Немачким грађанима изавали страх и панику…

Нацизам уз фашизам маршира Европом

И све то, што се последњих десетак дана дешава, не само у Немачкој, већ широм Европе, није ништа друго, него ли јавно и злочиначко марширање наци – фашизмазма, по целој Европи. И све те радње и понашење људи у Њемачкој и осталој Европи, уз ширење мржње, према руском народу, Руској Федерацији, као и председнику Путину, и свему што је Руско, није ништа друго, него ли чисти нацистичко – фашистички злочин.

И то злочин који је подржан од све и једног електонског и штампамог медија, не само у Немачкој, већ и у целој Европи. А што је страшно и несхватљиво, из простог разлога, што су ти Европљани, баш у нацистичко – фашистичким униформама и са његовом идеологијом; “супериорности и надмоћности”, над другим народима, баш од 1941. до 1945. године, починили ужасне злочине над Русима, Србима, Ромима и Јеврејима, али и над Пољацима, као и над Кинезима. И уместо да Европљани рашчисте и згазе нацизам и фашизам у својој кући и за сва времена, они га оживише, и починише над Србима у Словенији, Хрватској, у БиХ и Книнској Крајини од 1991 – 1994./5. године, као и 1999. године, неопростив злочин.

И то оном бруталном, злочиначком, нелегалном и протизаконитом агресијом и бомбардовањем од стране злочиначког НАТО – пакта. Који бомбардујући Србију – седамдесет и осама дана и то са бомбама испуњеним осиромашеним уранијумом, уништише србску привреду и економију, убијајући недужне цивиле, жене и децу, а врхунац њиховог нацистичко – фашистичког злочина, би отимањем 15% посто најсветије србске територије, тог нашег светог Косова и Метохије.

И за сав тај нацистички злочин, као и сву причињену штету, нама Србима, од преко 100 милијарди америчких долара, коју та западна злочиначка алијанса Србији и србском народу нанесе, нико до данашњег дана, од Американаца, као и НАТО – чланица, као и саставних држава ЕУ, није одговарао. Пред међународним судом правде у Хагу, из разлога, што и тај суд, ради по нацистичким и фашистичким законима силе и неправде. А не по стварној истини, правди и међународним законима правде. Јер да је другачије, па зар би сви Западни, Амерички и Енглески, као и Немачки, али и ЕУ политичари, уз припомоћ НАТО чланица, смели и то јавно, још од деведесетих година, да оживе нацизам и фашизам, и да га, без и мало стида и страха изведу широм Европе ??? Који сада, ево јавно уназад двадесетак дана маршира Европом и настоји да у својим сулудим и мржњом задојеним поступцима, униште не само руске људе, већ и све оно што је Руско, па и недужну децу.

И сад и ових задњих двадесетак дана, ми у Европи, поново имамо тај оживљени и слободни нацизам који маршира “демократском” – Европом, у којој се прогања, напада и лови сваки Рус, као и они људи, који у овом времену повампирења фашизма и нацизма, укажу подршку Русима. А што је по; Нирнбершкој Конвенцији – Кодексу, из 1948. године, чисти: ЗЛОЧИН ПРОТИВ ЧОВЕЧНОСТИ…

За који ће многи политичари, али и владе многих Европских држава, кад ово лудило повампиреног наци – фашизма стане и прође, засигурно морати одговарати.

АУТОР: Милосав Кнежевић Миле, Србски песник за децу и одрасле, романописац, књижевни критичар, ратни ветеран из БиХ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *