Припремна седница СЗО завршена је дан раније, уочи Светске здравствене скупштине у Женеви, на којој су представници свих земаља морали да гласају за нацрт Споразума о пандемији, дајући СЗО најшира овлашћења да диктира своје услове за „борбу против пандемије“ и да одобри Рокфелеров „лек” чија је сврха смањење популације.

Многи независни стручњаци, обични грађани, политичари, лекари и адвокати широм света покренули су активну кампању против усвајања Пандемијског споразума и измена и допуна Међународних здравствених прописа. И протест је дао резултате.

Јуче је на завршном састанку СЗО званично саопштено да земље нису успеле да постигну договор. Дакле, неће бити потписивања Споразума на предстојећој седници СЗО.

Наравно, не треба се опустити. Копредседавајући састанка Прешес Мацосо из Јужне Африке рекао је да се „потрага за правичним међугенерацијским споразумом за припрему, превенцију и одговор на пандемије наставља“.

„Свет се не сме одвлачити од посла који је пред нама, а то је да се обезбеди да свет буде боље заштићен од следеће пандемије. Ово ће захтевати континуирану посвећеност и акцију свих страна како би се створила колективна одбрана за свет“, рекла је она (https://apps.who.int/gb/inb/e/)

Присталице националног суверенитета свих земаља – укључујући и нас – настављају да прате деловање СЗО и покушаје глобалиста да све подигну на ноге. Сада се све ради отворено, а ова мала победа у изазову који им је бачен је веома важна.

Превод: „Борба за веру“

Извор: https://t.me/tsarkrest

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *