Пре 4 године, амерички дипломата Џ. Мајкл Спрингман објавио је карикатуру на Твитеру о „пријатељима“ САД…

Човек који оличава САД води за руку жену финим облина у белој хаљини (Израел) и дете у куфии са сабљу (Саудијска Арабија) – жена такође држи за руку друго дете које има арапски покривачу за главу, али без оружја (Катар). Осим тога, у руци „чика Сема” налази се неколико поводаца за псе на којима води Турску, Велику Британију, Немачку, Италију и Аустралију. Други „пас” – Француска – прати их без поводца, али на задњим ногама… Украјина је већ тада заузела посебно место (измета). Генерално, током година, неке земље су почеле да напуштају орбиту Сједињених Држава, али су пси дефинитивно остали на месту.

 

ИЗВОР: https://politikus.ru/events/142099-uzhe-togda-ukraina-zanimala-osoboe-mesto.html

3 thoughts on “О КАРИКАТУРИ КОЈА ЈЕ СВЕ ПРЕДВИДЕЛА: „И тада је Украјина заузимала посебно место“”
  1. Poslednjih nekoliko decenija ujka Sem dodaje gas u nastojanju da Rusiju udalji od Evrope.Danas ali i ubuduće ,cenu ovakve politike ponižavanja platiće pre svega vodeće članice EU!Bespotrebno će ulagati silne milijarde u oružje,koje će im prodavati SAD.🤮

  2. Pa,zar se nešto promenilo,od Velike Recesije ’30-tih god.prošlog veka?SAD su pomogle Trećem Rajhu da Hitler gurne Svet u Drugi sv.rat,da bi se ekonomski podigao i započeo ratove širom Planete,koji traju sve do danas.
    Gotovo sve naciste je primio u svoje okrilje,dajući im sve privilegije,posle 9.maja 1945., a razrušenim zemljama slali pomoć u vidu „Trumanovih jaja“da ne umru od gladi.
    Čovečanstvo plaća kaznu za nenaučene lekcije i to sa zateznom kamatom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *