Слика коју је Америка стварала о себи одавно је почела да се круни. Уместо заштитнице „слободног света и демократије“ (како су се лажно представљали) пројавило се наказно лице сатане и то не само и лику кипа подигнутом оличењу зла – бафоменту у држави Арканзас. Додајмо да је споменик сатани подигао Сатанистички храм, (мала?) верска заједница сатаниста која легално делује у САД. Ту се наравно није стало. Чланови Храма сатане поставили су своју скулптуру и у згради Владе америчке савезне државе Илиноис у склопу прославе (сатанистичких) празника који долазе. После ових догађаја и друге америчке државе почеле су да подижу сличне кипове, а за кип сатани бори се и Грчка и друге европске западноевропске државе.

Зашто је ово важно за књигу превода под насловом „Ритам америчке расистичке политике“?

Да се објасни зло које долази из овог дела света. Наиме, после Француске револуције бројни европски окултисти (следбеници сатане) обрели су се у Новом свету. Освајајући простор били су, према речима аме-ричког историчара Дејвида Стенардија, крајње сурови: „Хитлер је мала маца у поређењу са `освајачима Америке`. Шта све не уче децу у америчким школа-ма: за време холокауста америчких Индијанаца, који се још назива `петстогодишњи рат` и `најдужи холокауст у историји човечанства` убијено је између 95 и 114 милиона домородаца садашње територије САД и Канаде. Да ли добро читамо? Да! Све по 50 до 100 у једној акцији, да се `не скрене пажња светске јавности`.“

Зашто је ово важно?

Да се каже да се ништа није променило у америчкој политици. Власти САД (по правилу следбеници сатане) су увек тражили нове Индијанце, а налазили су их и у Вијетнаму, у Србији и Црној Гори, Либији, Ираку, Авганистану…, а сада их траже у Русији. Управо ову тезу доноси књига која је пред читаоцима.

Да би се разумела америчка политика геноцида и расизма мора се схватити ко су по етничком пореклу били и какву су веру следили оснивачи САД.

Наравно, није све било у „чистом облику“, поред похлепних Англосаксонаца (организованих у Републиканску партију) други елеменат америчке елите чинили су Хазари (организовани у Демократску партију), који су временом потчинили прве и који намећу сатанизам свету. Ови други данас владају Америком, Западом, Европском унијом, а центар њихове сатанистичке моћи скривен је у Британској круни.

Књига која следи је мало сведочанство о политици ових других која се може дефинисати и као политика зла.

ЦЕНА 900,00 динара

НАРУЏБИНЕ НА ТЕЛЕФОН 063/250 331

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *