У Београду је вечерас одржан народни протест против НАТО пакта, на којем је послата и велика подршка Русији и руском народу.

Испред Генералштаба Војске Србије (Кнеза Милоша 33 у Београду) у 18 часова и 30 минута почео је велики народни протест против НАТО пакта и за Русију, а ратни-војни ветерани и Народне патроле позивали су грађане да се окупе у што већем броју. Пратите дешавања уживо на нашем сајту и „Јутјуб“ каналу.

Саобраћај у улици Кнеза Милоша је блокиран.

На дан почетка НАТО агресије на СР Југославије, српски народ ће све подсетити да добро зна ко су му пријатељи, а ко непријатељи, да неће дозволити даљу окупацију од стране западних нациста, али и да неће дозволити издају братског руског народа.

Дамњан Кнежевић, лидер Народних патрола поручио је да после Украјине руска помоћ стићи и Србији, која ће ослободити српско Косово и Метохију.

– Као што се побегли из Авганистана, тако ћете побећи и са Космета – поручио је Кнежевић.

Ратни-војни ветерани су поручили да сви који гласају за Александра Вучића, заправо гласају за НАТО пакт и да то никако не чине.

Они су послали велику подршку Русији и руском народу уз поруку „Руси-Срби браћа заувек“.

После говорника, колона демонстраната се упутила у протестну шетњу до белоруске, а затим и до руске амбасаде. Певају се родољубиве и руске песме и узвикују пароле против НАТО пакта.

Извор: srbin.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *