Пред вама је текст који смо преузели и прилагодили нашем језику и писму, а који потврђује да ова Ковид диктатура и вакцинисање са експерименталним смртоносним вакциннама није никаква “теорија завере“, него сурова стварност која је одавно планирана од стране моћника овог палог света.

Уредништво Борба за истину

Наша крв мора увек бити чиста јер то је тако. Наше породице се никада неће мешати са њиховима. Ми ћемо учинити да се они међусобно убијају онда када нам то одговара. Ако они икада сазнају да су нам једнаки ми ћемо тада бити уништени. Ово они никада не смеју знати. Илузија ће бити, тако велика, тако огромна, да ће измаћи перцепцији, а они који ће је видети мислиће да су луди. Ми ћемо креирати одвојене ‘фронтове’ како би спречили да се види повезаност између нас. Понашати ћемо се као да нисмо повезани како бисмо одржали илузију.

Наш циљ ће се остварити кап по кап како се никада не би посумњало на нас. Ово ће их спречити да виде промене како се буду догађале. Ми ћемо увек бити изнад релативног поља њихових искустава јер ми знамо тајне апсолутног. Ми ћемо радити заједно и увек ћемо бити повезани крвном везом и чувањем тајне. Смрт ће стићи онога ко проговори. Ми ћемо одржавати људима животни век кратким и њихове умове слабим, а представљати ћемо се да радимо супротно.

Ми ћемо користити наше знање науке и технологије на суптилне начине тако да они никада не виде што се догађа. Ми ћемо стављати меке материјале. Акцелераторе старења и седативе у храну и воду, такође и у ваздух. Они ће бити прекривени отровима где год се окрену. Меки метали ће учинити да изгубе њихове умове. Ми ћемо обећати проналажење лекова, а у ствари ћемо их нахранити са још више отрова. Отрови ће бити апсорбирани кроз њихову кожу и њихова уста и разарати ће им умове и репродукцијске органе.

Због свега овога, мртва деца ће се рађати и ми ћемо ту информацију сакрити. Отрови ће бити скривени у све што их окружују, у све што пију, једу, удишу и облаче. Ми морамо бити лукави у убацивању отрова да они то не примете. Ми ћемо их научити да су отрови добри, користећи рекламе. Тражиће помоћ од угледних људи (научника, лекара) а ми ћемо њих ангажовати да пропагирају наше отрове као лек. Они ће видети на рекламама и на филму да се наши производи користе и навикнути ће се на њих и неће никада знати њихов прави учинак.

Када буду рађали, ми ћемо убризгати отрове у крв њихове деце (вакцинисање), уверавајући их да је то за њихово добро. Ми ћемо почети рано, када су њихови умови млађи, ми ћемо напасти њихову децу са оним што деца највише воле-слаткишима. Кад им зуби буду оштећени, ми ћемо их испунити са металима који ће убити њихове умове и украсти њихову будућност.

Када њихова способност да уче буде под утицајем, ми ћемо креирати лекове који ће их учинити болеснијима и учинити ће да имају друге болести јер ћемо креирати још лекова. Ми ћемо их учити покорним и слабим. Они ће постати депресивни, спори, претерано гојазни, и доћи ће тражити помоћ, а ми ћемо им дати још отрова.

Ми ћемо усмерити њихову пажњу на новац и материјална добра тако да се они никада не повежу са њиховим унутарњим бићем. Ми ћемо их заварати са блудничењем, спољним уживањима и играма. Њихови умови ће припадати нама и они ће радити онако како ми кажемо. Ако одбију, ми ћемо наћи начине да убацимо технологију промене ума у њихове животе (микрочипове). Ми ћемо употребити страх као наше оружје. Ми ћемо састављати њихове владе и убацити противнике унутар њих. Ми ћемо поседовати обе стране. Ми ћемо увек крити нашу намеру, али ћемо остварити наш план. Они ће бити радна снага за нас и ми ћемо просперирати од њихових мука.

Наше породице се никада неће мешати са њиховима. Наша крв мора увијек бити чиста јер то је тако. Ми ћемо учинити да се они међусобно убијају онда када нам то одговара. Ми ћемо их држати одвојене од свега што јесте кроз догму и религију. Ми ћемо контролисати све аспекте њихових живота и рећи ћемо им што да мисле и како да мисле. Ми ћемо их водити љубазно и нежно, пуштајући их да мисле да они сами себе воде. Ми ћемо потицати мржњу међу њима кроз наше фракције. Када светлост засја међу њима, ми ћемо је угасити исмијавањем или смрћу, што нам више одговара. Ми ћемо учинити да ишчупају једни другима срца и да убијају властиту децу.

Ми ћемо ово остварити употребом мржње као нашег савезника, љутњом као нашег пријатеља. Мржња ће их потпуно заслепити и никада неће видети да ћемо из њихових конфликта ми испливати као њихови владари. Они ће бити заокупљени међусобним убијањем. Они ће се купати у властитој крви и убијати ће своје суседе онолико дуго колико то нама буде одговарало. Ми ћемо из овога просперирати, јер они нас неће видети, јер они нас не могу видети. Ми ћемо просперирати од њихових ратова и њихове смрти.

Ми ћемо ово понављати наново и наново све док се не постигне наш крајњи циљ. Ми ћемо наставити да их терамо да живе у страху и мржњи кроз слике и звукове. Ми ћемо користити сва могућа средства да ово учинимо. Средства ћемо добити од њиховог рада. Ми ћемо учинити да се мрзе међусобно и да мрзе своје суседе.

Ми ћемо увек сакрити узвишену истину од њих да смо сви једно. Ово никада не смеју знати. Они никада не смеју знати да је боја илузија, они морају увек мислити да нису међусобно једнаки. Кап по кап, ми ћемо остварити наш циљ. Ми ћемо преузети њихову земљу, ресурсе и богатство да би успоставили потпуну контролу над њима. Ми ћемо их заварати да прихвате законе који ће им украсти оно мало слободе коју ће имати. Ми ћемо успоставити монетарне системе који ће их заувек заробити, држећи њих и њихову дјецу у дуговима.

Када се буду удружили, ми ћемо их оптужити за криминал и представити свету другачију слику, јер ми ћемо посједовати све медије. Ми ћемо користити наше медије да контролирамо проток информација и њихове емоције. Када они устану и побуне се против нас ми ћемо их згазити као инсекте јер они су и мање од тога. Они ће бити беспомоћни да ураде било што јер неће имати оружје. Ми ћемо регрутовати неке од њих да за нас изнесу наше планове, ми ћемо им обећати вечни живот, али вечан живот никада неће имати јер они нису ми.

Регрути ће бити звани ‘иницирани’ и бити ће уведени у лажне процесе кретања ка вишим реалитетима. Чланови ових група ће мислити да су једно заједно са нам, али никада неће знати истину. Они никада не смеју знати ову истину јер ће окренути против нас. Њихов рад ће бити награђен са земаљским стварима и великим титулама, али они никада неће постати бесмртни, нити ће нам се придружити никада неће добити светлост, нити ће путовати звездама. Они никада неће стићи до виших реалитета, јер ће убијање других од њихове врсте спречити пут до реалитета просветљења. Они ово никада неће знати. Истина ће им бит скривена испред носа, тако близу да неће бити способни да се фокусирају на њу све док не буде прекасно. О да, тако огромна ће илузија слободе бити да они неће знати да су наши робови.

Када све буде на свом месту, реалност коју смо креирали за њих ће их поседовати. Реалност ће бити њихов затвор. Они ће живети у самозаваравању. Кад наш циљ буде постигнут, ново доба доминације ће почети ( Нови светски поредак). Њихови умови ће бити везани њиховим веровањима, веровањима која смо ми успоставили од давних заборављених времена.

Ако они икада сазнају да су нам једнаки ми ћемо тада бити уништени. Ово они никада не смеју знати.“

Аутор овог текста је непознат. Текст је оригинално имао наслов ‘Тајни Споразум’ и послат је анонимно са неупотребљиве е-маил адресе. Потпуно је јасно да је преведени стари запис јер ‘они‘ тада нису познавали појмове које смо убацили у заграде: ‘вакцинисање’, ‘микрочипове’, ‘Нови светски поредак’!

Зар се ово управо сада не догађа? Измишљена пандемија Ковид19. Присилно вакцинисање уз помоћ војске и полиције. Најава лудака, психопата Новог светског поретка помало се остварује. Јер упорном ћтимо и на ово гледамо као на ружно врме које ће само од себе проћи. Неће проћи ако га ми не зауставимо!

Извор: Истином против лажи

ПРЕУЗЕТО СА ПОРТАЛА „Борба за истину“

One thought on “Ми ћемо убризгати отрове у вашу крв и у крв ваше деце!”
  1. Ово је чини ми се део из маестралне књиге проф др Ратибора Ђурђевића ,,Тумачење протокола сионских мудраца“ коју је издао ИХТУС. Слава Богу купио сам 3.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *