• Многи руски (али и други) сајтови и „Телеграм“ канали (нпр. Галина Царева) објавили су вест да је Мел Гибсон изјавио, да је енглески принц Вилијам антихрист. Ми ту вест доносимо у наставку, али ћемо – ако Бог да – направити посебан осврт на њу.
  • Асошиејтед прес под контролом Ротшилда је 2004. године објавио фотографију принца Вилијама како позира са јагњетом попут Исуса Христа, кога Библија назива јагњетом Божијим.
  • Антхрист се обично приказује с подељеним стражњим копитима. Зашто Вилијам на фотографији држи раздвојено стражње копито?

+ + +

Холивудска звезда Мел Гибсон рекао је особљу и сарадницима да је принц Вилијам антихрист и да ће бити будући цар једне светске владе коју ће увести Нови светски поредак.

Према Гибсону, илуминатска елита превише гура своју злу агенду на светској сцени, припремајући човечанство за следећу фазу свог луциферијанског мастер плана.

Објашњавајући да је два пута срео принца Вилијама и да иза себе увек има демонске ентитете, Гибсон тврди да је Вилијам већ преузео улогу иза сцене.

Гибсон се припремао да режира Смртоносно оружје 5, а особље и сарадници у Лос Анђелесу добили су фото и видео доказе за које Гибсон каже да поткрепљују његове тврдње.

Како је Гибсон тврдио, видео снимци демонских ентитета који прате принца Вилијама где год да оде у свету објављени су на Интернету.

Асошиејтед прес под контролом Ротшилда је 2004. године објавио фотографију принца Вилијама како позира са јагњетом попут Исуса Христа, кога Библија назива јагњетом Божијим.

Антхрист се обично приказује с подељеним стражњим копитима. Зашто Вилијам на фотографији држи раздвојено стражње копито?

ИЗВОР: Борба за веру

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *