• Данас, агенти ЦИА, МИ6, или БНДа само што се не хвале, у Београду, или Подгорици, својим новостеченим „титулама“! Наздравље нам било!

Пише: Јован Лакићевић

У ово потоње вријеме, дај Боже да не буде и библијско, постало је готово природно да прононсирани издајници земље и народа, заштићени као свете краве, дефилују на тзв националним фреквенцијама као уважени саговорници разних водитеља, и да безочно саопштавају оно што им њихови западни налогодавци наруче, о томе како треба да се понашају Србија и Црна Гора, рецимо, поводом сукоба у Украјини.
Обичан, доброћудни светосавски народ, коме и сам припадам, нашао се у чуду: зар је могуће да нам нескривени агенти страних обавјештајних служби, прописују, или, тачније речено, диктирају начин понашања у овом планетарном невремену?
Па, зашто не – може им се! И у Србији, и у Црној Шуми…
Недавно сам сазнао да је кривично дјело ИЗДАЈЕ укинуто у Кривичном закону Србије!? Када и како – остаје без одговора! И то је било добро смишљено, програмирано, са погледом на будућчност.
Претпостављам да то у времену Поглавникове владавине у Црној Шуми није ни постојало у својству параграфа у Кривичном законику!
Дакле, издаја земље и народа у ових потоњих тридесетак година, била је „на изволте“! И то је постало – најуносније занимање!
Готово невјероватно звучи податак да је у Србији, у времену о коме причамо, формирано више од 30 хиљада тзв „невладиних организација“, чији су оснивачи „инострани“, али које и Србија самоубилачки , и дан данас, финансира! (Наследник Наташе Кандић, из њеног, односно Сорошевог Фонда за отворено друштво, био је недавно кандидат за министра у српској влади !)
Они који знају како је Путин раскрстио са „невладиним организацијама“ запитаће се, с разлогом- зашто Србија, ни дан данас, то није учинила.
Што се тиче моје завичајне Црне Шуме, рекао сам још прије више мјесеци да не бих хтио да се ваљам у блату које су нам просули двије-три атлантстичке амбасаде. Само ћу поменути, у прилог тој одлуци, да се испоставило да је на чело црногорске АНБ дошао извјесни Кентера, за кога се испоставило да је агент ЦИА! Једва су га, прије неки дан смијенили.
Треба ли да кажем да је и у претходној, Здравковој, и у наследној Дритановој Влади , било више западних агената, него „нормалних грађана“? Узгред, зна ли моја Црна Гора да је у нову политичку странку „Европа сад“, која је освојила власт у Подгорици, ЦИА уложила више десетина милиона еура?
Изгчледа, међутим, да опасност од њих не пријети Црној Шуми, пошто су они у овој западној колонији тренутно потпуно преузели власт, него од неких фиктивних руских шпијуна, којих, по њиховом казивању, има преко 4 хиљаде! Што би рекао Јово Капа: „Изгледа да је дошло вријеме за отварање новог Голог отока“!
Тако вам то иде у политици, за коју је, индиректно, З. Ђинђић рекао: „Коме је до морала, нек иде у цркву!“
Но, да се вратимо почетку текста. феномену издаје. На овом Порталу објавио сам недавно текст под насловом „Добро јутро, господо издајници!“ Изређао сам, по именима, плаћенике „удруженог Запада“, који из дана у дан, као „друга страна“, гостују на нашим ТВ екранима.
А нијесу они, господо, никаква друга, него пета страна, или, тачније пета колона у друштвеном бићу Србије!
Неке озбиљније реакције уопште није било. А и зашто би, кад су издајници земље и народа, законом заштићени. Или, тачније избацивањем одговорности за издају, из Кривичног законика Србије, пуштени да за позамашне паре , без икакве одговорности издају Србију!
Тако се могло десити да прононсирани издајници Србије од 5. октобра, уз милионе долара, у обојеној револуцији, по диктату њихових ментора са Запада, потпуно растуре Србију! А да за државни удар и ноторну издају земље ником не одговарају! Њихови следбеници могу се и данас наћи у многим институцијама Србије…
Неко ми рече да се гитариста Динкић, који нам је уништио и све српске банке и СДК, пошто је позавршавао доста „осјетљивих послова“, скрасио негдје на Новом Београду. Може му се. Када је са аутоматом, 5.октобра, улетио у Народну банку Србије, да би покупио важне пословне папире, па потом у својству гувернера НБ и министра финансија, кренуо у потрагу за милијардама долара које је банкарка Борка вучић, у вријеме санкција склонила на Кипар, са В. Илићем и Батићем, у једном тренутку остао је „усамљен“.
Изгледа да В. Динкић није узалуд трагао за кипарскм парама. Све су прилике да се нешто нашло. Кога брига да ли су то биле некад државне, или сада – приватне паре! Пројекат „Београда на води“, могао би да буде шифра за Динкићево постављење за савјетника за односе са Емиратима и Катаром…
Ондашњи шеф посланичког клуба Српске радикалне странке био ми је бескрајно симпатичан када је у Парламент Србије унио шарену затворску пиџаму за Динкића! Изгледа да ова одјећа није била по мјери, или не знам шта се већ десило, тек пиџама није послужила сврси…
У некад патријархалним друштвима, каква су била у ове двије српске државице, издаја земље је била највећи злочин који се може замислити! Ту никакав суд није био потребан: мушкетање је обављано по кратком поступку!
Данас, агенти ЦИА, МИ6, или БНДа само што се не хвале, у Београду, или Подгорици, својим новостеченим „титулама“! Наздравље нам било!

ИЗВОР: https://www.in4s.net/krivicno-djelo-izdaje-izbaceno-je-iz-krivicnog-zakona-srbije-u-crnogorske-zakone-nakon-razdvajanja-nije-ni-uneseno/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *