• Ако се зна ко данас води Украјину, уз припомоћ неонациста и Амера из дубоке (и плитке) државе, знаће се и ко је њен прави непријтељ Судећи по изгледу и реакцијама, Зеленски се не сјекира превише због потпуне пропасти Украјине
  • у Украјини владају Јевреји, обезвјерени, или сатанисти, уз припомоћ оних који су их у вријеме Хитлера уништавали – украјинских нациста! Оно што их тренутно спаја јесте индукована, отровна мржња према Русији!
  • Неки геополитичари сматрају да је то освета Хазара (Јевреја) Русима и њиховом кијевском кнезу Владимиру (Свјатославу) који их је војнички поразио у десетом вијеку, након чега су се раселили и добро распоредили по свијету, са непресушном амбицијом да њиме владају

АУТОР: Јован Лакићевић

За боље разумијевање збивања у Украјини било би добро, да не кажем неизбјежно, знати ко данас руководи Украјином? За Володомира (ваљда Владимира) Зеленског зна се да је Јевреј. Мање се зна да му то није право име. Али, уопште се не зна ко су му главни сарадници (осим његовог менаџера и финансијера Коломајског), ко су , рецимо, чланови актуелне украјинске Владе.
Ако је вјеровати једном од наших најбољих геополитичара, Милану Видојевићу, (а ја му, не само у овом случају, вјерујем) сви чланови украјинске владе су – Јевреји.
То ме неодољиво подсјећа на састав Савјета народних министара Русије из 1920. године, који су након (црне) Октобарске револуције, руководили сатирањем Русије.
Од њих 22 готово сви су били Јевреји, осим министра просвете, Луначарског.

(Наравно, нијесам сигуран ни за њега, пошто су у Русе тада, из пропагандних разлога, уврстили Лењина и Стаљина, за које се, такође, испоставило да су Јевреји).
Ваља се сјетити само како је у то страшно вријеме прошла Руска православна црква, чијих је више хиљада монаха и свештеника побијено, а сравњено са земљом око пет хиљада руских цркава и манастира. Побијено је и на стотине врхунских руских интелектуалаца…

Неки су успјели да се спасу и дођу до Србије и Црне Горе.
Послије сто година, историја се у кијевској Русији поновила. Колико знам, они тамо нијесу имали Домановића, али имају „вођу“, који ће их предводити док и последњи Украјинац, па био он Рус,Пољак или Галицијац не заврши у провалији!
Из поштовања према српским „рођацима“ аутентичним Јеврејима, Семитима (потомцима најмлађег Нојевог сина Сема, којих данас има, отприлике, колико и Срба), дијелио сам Јевреје на Семите, односно Сефарде у прогонству, и Ашкеназе, односно Хазаре, који су на терену (дијелом) данашње Украјине, не у осмом, већ у деветом вијеку( 865. године) примили јудаизам као своју вјеру из практичних, утилитарних разлога ( трговали су између Византије и Блиског истока). Ови потоњи већ деценијама владају свијетом, а „манифест“ и упуство за тај замашан подухват су им „Протоколи сионских мудраца“ од прије 130 година.

Уз напомену да су данас многи Хазари издали јудаизам како вјеру (али нијесу намјеру да владају свијетом) у разним клубовима сатаниста на Западу, настојаћу да их, следствено св. Владици Николаjу што ређе посебно помињем. Наш свети Владика, најумноји Србин послије Светог Саве, нигдје у својим сабраним дјелима не спомиње ни Хазаре, ни Ашкеназе, ни Сефарде, ни Семите. Он их, све заједно, сматра Јеврејима и то као највећу пошаст Планете и творцима многих зала, новијег времена.
Схватио сам , захваљујући св Владици, да је јудаизам, као вјера, баш као ислам код муслимана, испред националних одредница.

Дакле, у Украјини владају Јевреји, обезвјерени, или сатанисти, уз припомоћ оних који су их у вријеме Хитлера уништавали – украјинских нациста! Оно што их тренутно спаја јесте индукована, отровна мржња према Русији! Неки геополитичари сматрају да је то освета Хазара (Јевреја) Русима и њиховом кијевском кнезу Владимиру (Свјатославу) који их је војнички поразио у десетом вијеку, након чега су се раселили и добро распоредили по свијету, са непресушном амбицијом да њиме владају.
Многи се питају – како се то фабриковано запањујуће русофобство могло запатити за осам година, од Мајдана 2014? Па, ето, могло је. Ако су амерички неоимперијалисти, након само мјесец и по дана организоване и добро испланиране сатанистичке антируске, фашистичке пропаганде, могли код својих сународника и то више од двије трећине (72 одсто) да створе наратив “Мрзим Русију“, зашто не би, преко својих сваковрсних инструктора, уз издашну помоћ циониста и нациста, могли да обрну милионе Руса у Украјини да мрзе Русију! Не рачунајући оне Галиционисте, католике и унијате, припаднике Десног сектора и Азова који су се одавно већином сврстали у неонацисте.
Јасно је дакле, да се посредством жестоке сајбер и друге пропаганде, могу обрлатитити, не само корисни идиоти и одавно зомбирани припадници Западне цивилизације, ма шта то значило, него и, условно речено, „нормални људи“ да се за кратко вријеме, по цијену живота, „супроставе“ акцији Русије у Украјини. Ваља се сјетити шта су Хитлер и Гебелс, за мање од осам година, направили од Њемачке!
Споменути амерички медијски терор, наспрам Русије и руског народа, незапамћен у историји Планете, са свим својствима непатвореног нацизма, а ова бестијална лавеж пропаганда, готово законито води у оружане сукобе досад невиђених размјера, са трагичним последицама које је тешко и претпоставити!
Најпознатији комичар Планете (послије Чаплина) тзв. Зеленски, по инструктажи из Лондона и Вашнгтона, спреман је да „преговара“ све док се не потроше стотине хиљада Руса и Украјинаца! Захваљујући његовим сународницима, сви парламенти Запада су му отворени за његове наступе уз припомоћ „идиота“, у којима само тражи још више сваковрсног оружја и муниције за остварење већ споменутог циља.То подразумијева и сваковрсно исцрпљивање Руске федерације, што му је, несумњиво, један од задатака. Ово с чим располаже, очито за тако нешто није довољно! Човјек се саживио са новом улогом и не пада му на памет да, рецимо, затражи примирје…А за дефинитивну пропаст Украјине, баш га брига! Поштовани посјетиоци овог Портала, да још једном поновим оно што сам рекао прије мјесец дана: ово није сукоб Русије и Украјине, Русије и НАТОа, Русије и САД већ судар цивилизаација, у коме ће Русија и њен велики Божји народ, као и више пута у последњем миленијуму, однијети побједу!
Како ће Европа, да не кажем и Америка, након тога изгледати, боље и да не размишљамо! И да не вјерујемо, до краја, пророцима. Лакше ћемо, понекад заспати.

ИЗВОР: https://www.in4s.net/ko-vodi-ukrajinu/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *