„ОКУЛТИЗАМ И ПОЛИТИКА, О улози аристократије (која се надахњивала Библијом) и елите (која се надахњује кабалом) у друштву “, аутора Зорана Милошевића

Јасно је да је питање окултне политике «опсежна тема», те да странице једне књиге нису довољне  да се ова тема у потпуности објасни. Међутим, код нас се још од 2000. године било какво помињање ове теме  «успешно избегава», вероватно и због страха, јер су окултисти преко изузетно моћних масонских организација којима припадају заузели бројне политичке и државне функције. У сваком случају, може се констатовати да је данас, не само у Србији, окултизам свеприсутан, и да на ову појаву није остала имуна чак ни Српска православна црква, па се поставља питање да ли смо вољни да то признамо или ћемо наставити да одржавамо илу-зију «како је све у реду».

Наравно, да се ради о неупи-тној религији и политици, која има подршку становништва «скинула би се капа». Међу-тим, са окултном политиком у живот се уграђује потчињава-ње народа и државних инсти-туција међународном центру моћи који је прожет духовно-шћу окултизма, што се поис-товећује са сатанизмом, злом, нечовештвом, агресијама на државе и друштва, доласком Aнтихриста и последњих вре-мена, те нападима на тради-ционалну породицу, образовни систем, морал и систем вред-ности. Ако се подсетимо времена нацистичке Немачке, онда имамо јасан пример у ком правцу води окултна политика. Зато је оправдано запитати се са каквом се то политиком и системом суочавамо.

Место традиционалне аристократије заузела је тзв. црна аристократија (пре тога у два светска рата и Октобарској рево-луцији десеткована, док су «преживели» прихватили нова пра-вила) и нова, тзв. елита (власници новца), олигарси, «златна омладина», политичари, разни манипуланти…

Сликовито речено, ако је још пре 300 година развој диктирао песник, симболично речено, са Светим писмом испод мишке (као извором морала и политичке праксе), данас темпо развоја диктира веган, индоктриниран изопаченим облицима јудаизма и будизма, тј. окултизма.

ЦЕНА: 1.000,00 динара

НАРУЏБИНЕ НА ТЕЛЕФОН 064/2243349

One thought on “КЊИЖАРСКИ ИЗЛОГ: Окултизам и политика”
  1. Књига је изузетно добра садржајем, лично могуће да није ликовним решењем баш најсјајнија попут књиге од овог истог изадавача:
    „Доба РАЗ-УМА“ од Радета Јанковића
    Мада је садржајно вишеслојевито, одлична! Препорука свакоме и немојте да Вас евентуално одбије њено ликовно решење, наравно уколико пак то постоји код дилеме приликом избора куповине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *