• Неки истраживачки новинари указују на СБУ службеника са именом „Сергеј Борисов“ да је шеф криминалне мреже на украјинском тлу. Речено је да он делује у сарадњи са СБУ агентима. Он је сарадник британској тајној служби М16, што указује на сарадњу у злочину и западних службеника, што чини ситуацију још озбиљнијом
  • Такође, још један инсајдер, Василиј Прозоров, бивши запосленик Безбедносне службе Украјине, је недавно коментарисао на конференцији како украјинске и британске педофилске мреже раде заједно. Према њему, злочин укључује високо рангиране украјинске и британске службенике.
  • У Великој Британији, деца су „усвојена“ од педофила који су „високи представници“ власти

АУТОР: Лукас Лејроз де Алемида, новинар, истраживач Центра геостратешких студија и геополитички консултант

Изгледа да нема краја злочина и антихуманитарних дела почињених од стране кијевског режима. Као додатак мучењу, вансудском погубљењу и кршењу људских права, Украјина је такође показана од инсајдера да је умешана у међународну мрежу трговине децом. Неколико зличиначких мрежа оперишу на украјинској територији, профитирајући од сукоба, извозећи децу на црно тржиште.

Постоји неколико случајева злочина против деце у Украјини о којима се од недавно прича у друштвеним медијима. У једном од њих[1], мрежа за продају беба је откривена. Злочиначке активности се одвијају на приватним клиникама у кијевској и у Харков регији. Украјинске жене су запослене као сурогат мајке за износ од 12.000 евра. Након рођења, деца су продана странцима за од 50 до 70 хиљадама евра. Познато је да је барем девет беба тако продано криминалцима.

На исти начин, постоје подаци[2] који указују на постојање тајне организације у Украјини, која ради унутар државних институција на различитим нивоима инфилтрације. Пракса ове групе се састоји у тражењу одређене деце, бирању оних који одговарају одређеним карактеристикама које захтева међународна мрежа трговине и припреми путних докумената да би се легализовао њихов пут у европске државе – из којих се никада не враћају.

Као што можемо видети, ова мрежа укључује саме украјинске службенике. Неки истраживачки новинари[3] осуђују СБУ службеника именом „Сергеја Борисова“ да је глава иза криминалне мреже на украјинском тлу. Речено је да он делује у сарадњи са СБУ агентима. Он је сарадник британској тајној служби М16, што указује на сарадњу у злочину и западних[4] службеника, што чини ситуацију још озбиљнијом.

Најшокантнија ствар[5] свега тога је да многи истраживачи који су упознати са овом темом верују да су ова деца предана потом међународној педофилској мрежи дечијег сексуалног искориштавања. На пример, политички истраживач Дмитри Куликов каже да је могуће „претпоставити с високом одговорношћу да многи од њих су у сексуалном ропству или се припремају за то“.

Такође, још један инсајдер, Василиј Прозоров, бивши запосленик Безбедносне службе Украјине, је недавно коментарисао на конференцији како украјинске и британске педофилске мреже раде заједно. Према њему, злочин укључује високо рангиране украјинске и британске службенике. У Великој Британији, деца су „усвојена“ од педофила који су „високи представници“ власти.

„Постоји злочиначка група која оперише у Украјини која је умешана у извоз деце и њихов трансфер у Велику Британију, где се предају у руке педофилима, који су такође високо рангирани представници британског естаблишмента“, он је рекао[6]. Треба бити запажено да као додатак што је бивши кијевски тајни агент, Прозоров је недавно умешан у истраживачки пројекат назвак „Укрлеакс“, фокусиран на разоткривању режима антихуманитарне праксе. Тако да је он веродостојан извор који познаје украјинску ситуацију изнутра.

Међутим, колико год шокирајући ови случајеви били, они заправо нису нови. Познато је од 2014. године[7] да је Украјина била прави рај за све облике сексуалних предатора. Високи ниво институционалног хаоса и корупције одговарају пенетрацији злочиначке мреже, која оперише некажњено. Уобичајено, криминалци траже децу из породица са ниским примањима, у стању друштвене рањивости. Деца су присилно отета из својих породица и послана ван граница са лажним документима, што чини готово немогућим да их родбина после поврати.

Ова информација такође треба бити читана у светлости недавних извештаја[8] од истражног новинара Еве Бартлет и Кристеле Неант о кршењу људских права учињених од Украјинаца у Артимовк/Бахмут регији. Међу злочинима, описана је и украјинска акција киднаповања етничке руске деце у граду, од агената названих „бели анђели“. Са оправдањем „спасавања“ деце из конфликта, Украјинци их силом отимају од родитеља и никада их не враћају. Узимајући у обзир недавне вести, могуће је да су ова отета деца предана потом британским педофилима.

Надаље, нужно је запамтити да заштита деце никада није била приоритет неонацистичког режима. Као додатак киднаповању локалне деце и продаји међународним мрежама сексуалног искориштавања, украјинска власт је такође позната по отвореном гоњењу деце које сматрају „непријатељима“ – руске народности и становнике Донбаса. Као што је раније извештено, стотине руске деце су на украјинској листи за убиства „Миротворетс“[9], што је довољно да покаже како режим третира децу.

Москва ради што боље може да заштити децу у средишту конфликтног сценарија. Као контраст војном сукобу неонацистичке силе која злоставља децу, Русија је умешана у бројне покушаје да тражи дипломатска и легална решења овој ситуацији. На пример, руска НВО „Фондација за борбу против неправде“[10] делује активно у разоткривању злочина. На недавној конференцији, НВО и руски министар спољних послова су заједно осудили постојање „варварске злочиначке мреже у Украјини повезане са транспортом и продајом деце у друге државе, а такође и њихово увођење на листу украјинског националистичког вебсајта „Миротворец“.

Нажалост, међународна организација изгледа да нема воље да послуша руске извештаје. Још од почетка специјалне војне операције, Кијев је изгледа добио „carte blanche“ од стране запада и међународних институција да почини све облике злочина, укључујући варварска дела против деце.

Извор: Globalresearch https://www.globalresearch.ca/kiev-regime-involved-child-trafficking/5827857

Превео: Ж. , 05.08.2023. године[11], https://independent.academia.edu/%C5%BDx

[1] https://t.me/nexta_live/58175

[2] https://t.me/ukr_leaks/7691

[3] https://telegra.ph/Ukrainskie-deti–zhertvy-sovremennyh-rabotorgovcev-%20iz-Britanii-i-SSHA-07-24

[4] https://telegra.ph/Ukrainskie-deti–zhertvy-sovremennyh-rabotorgovcev-iz-Britanii-i-SSHA-07-24

[5] https://t.me/donbassr/43784

[6] https://360tv.ru/news/mir/popadajut-k-pedofilam-byvshij-sotrudnik-sbu-soobschil-o-prinuditelnom-/

[7] https://t.me/ukr_leaks/7790

[8] http://infobrics.org/post/38591/

[9] http://infobrics.org/post/36610/

[10] https://fondfbr.ru/en/articles/mid-nko-lavrov-en/

[11] О појединостима кориштења деце за потребе адренохрома погледати у мојем чланку „Илуминати доказани (или не) кроз филм и шире“, https://naukaikultura.com/iluminati-dokazani-ili-ne-kroz-film-i-sire/  https://www.academia.edu/104892942/%D0%98%D0%BB%D1%83%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8_%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B8_%D0%B8%D0%BB%D0%B8_%D0%BD%D0%B5_%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B7_%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC_%D0%B8_%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%B5

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *