Овако су се Амери шепурили на војној паради у Кијеву

ПАНИКА НЕ САМО У КИЈЕВУ И ХАРКОВУ, НЕГО И У БРИСЕЛУ И ВАШИНГТОНУ

* Франц КЛИНЦЕВИЧ, лидер Руског савеза авганистанских ветерана: „Поред националиста, унутар металуршког комбината `Азовстаљ` налазе се и високопозиционирани представници земаља НАТО. Према неким извештајима, и научници повезани са америчким биолошким лабораторијама у Украјини. Свашта ће се разоткрити“

* Реномирани московски војни експерт Алексеј ЛЕОНКОВ: У Марипољу ћемо се – ако не изгину пре тога – дочепати и високих чинова из земаља НАТО. И показаћемо их целом свету. У случају Алепа, Американци су нас замолили да не покажемо кога смо све `зграбили` у једном супербункеру. Овога пута тога неће бити. Показаћемо свету ко је све био у Мариупољу. Ко све подржава украјинске нацисте“

________________________________________________________

ИМА знакова да се паника шири не само у Кијеву, Харкову и међу Украјинцима којима на „донбаском фронту“ руска војска залази с леђа, него и у Бриселу и Вашингтону.

Франц Клинцевич, лидер Руског савеза авганистанских ветерана, овако је објаснио зашто:

„Поред националиста, унутар металуршког комбината `Азовстаљ` налазе се и високопозиционирани представници земаља НАТО. Према неким извештајима, и научници повезани са америчким биолошким лабораторијама у Украјини. У наредна 24 сата доћи ће до радикалне промене ситуације око тог комбината. Убрзо потом ћемо добити озбиљне информације и о томе шта се дешавало у тим лабораторијама последњих осам година“.

Комбинат „Азовстаљ“ до почетка ратних операција

О „крупним зверкама НАТО“, које су заједно са командним саставом украјинских нациста блокиране унутар комбината, говорио је и реномирани московски војни експерт Алексеј Леонков. Овако:

– Међу Украјинцима се шири паника. Посебно у Харкову јер се појавио страх да ће све бити као у Мариупољу.

У самом Марипољу ћемо се – ако не изгину пре тога – дочепати и високих чинова из земаља НАТО. И показаћемо их целом свету.

У алучају Алепа, Американци су нас били замолили да не покажемо кога смо све `зграбили` у једном супербункеру. Овога пута тога неће бити. Показаћемо свету ко је све био у Мариупољу. Ко све подржава украјинске нацисте“.

ИЗВОР: http://fakti.org/quo-vadis-orbi/izgleda-da-ce-se-rusi-u-mariupolju-docepati-i-visokih-oficira-zemalja-nato

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *