• Циљ „9/11 Блиског истока“ није само да се збришу палестински територији, већ да се и отвори нови ратни фронт, посебно против Ирана на Блиском истоку у којем САД и европске снаге губе тло под ногама, посебно са предстојећим уласком Ирана и Саудијске Арабије у БРИКС, где ће бити заједно са Кином и Русијом.

Аутор: Манлио Динучи

Amnesty International и Human Rights Watch су сакупили доказе, укључујући видее, да Израел као додатак бомбама баченим из авиона, користи и артиљеријску муницију са белим фосфором, што је заиста право оружије за истребљење против народа Газе.

Бели фосфор изазива велике опекотине, често до самих костију, које споро зарастају и могу  довести до инфекције.

Ако се сви фрагменти белог фосфора не изваде, могу проширити ране и поново се запалити када су изложени кисеонику. Опекотине од белог фосфора на само 10% људског тела су често фаталне.

Они који преживе ране, често пате од њих доживотно.

Број убијених у Гази до сада је око 3.500, а рањених око 15.000. Због недостатка лекова и медицинске опреме, због израелског ембарга, већина рањених ће вероватно умрети.

Као додатак томе, више од 1.300 несталих су затрпани испод рушевина, укључујући 600 деце.

Док се гранатирање, које је такође погодило болницу узрокујући стотине мртвих, наставља,  израелска команда је наредила да милион Палестинаца, тј. половина становништва Газе евакуише северни део и да масовно оду на југ.

У међувремену, израелска војска шаље још више тенкова на границе са Газом у припреми за  инвазију пуног обима.

Преседник Бајден је посетио Израел да би показао савезничку „САД солидарност после бруталног Хамас терористичког напада.“

Још у Вашингтону, Бајден је дао до знања да ће затражити од конгреса још 14 милијарди долара војне помоћи Израелу „за њихов рат против Хамаса“ и додатних 60 милијарди Украјини „за борбу против Русије“.

Ово представља додатну потврду онога што је речено у 113. епизоди Grandangle:

„Хамасов напад на израелско становништво у подручју око границе Газе, који је однео хиљаду живота, био је део операције организоване од тајних служби (Мосад, ЦИА и друге), слично терористичком нападу 11. септембра 2001. године, који је био окидач за „глобални рат против тероризма“ покренут од стране САД-а, инвазијом на Афганистан и Ирак.

Циљ „9/11 Блиског истока“ није само да се збришу палестински територији, већ да се и отвори нови ратни фронт, посебно против Ирана на Блиском истоку у којем САД и европске снаге губе тло под ногама, посебно са предстојећим уласком Ирана и Саудијске Арабије у Брикс, где ће бити заједно са Кином и Русијом.

Првобитни извор овога чланка је Pangea Grandangolo.

Извор: https://www.globalresearch.ca/gaza-extermination-with-white-phosphorous-gas/5837254

Преводилац: Ж., https://independent.academia.edu/%C5%BDx

Коментар преводиоца: Жидови већ одавно користе бели фосфор против Палестинаца међутим, то није познато широј јавности. Фосфор је заправо забрањен за кориштење по женевским правилима ратовања. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *