• Зашто историја не може бити наука. Патолошка мржња Атлантиста према Србима и Русима , као славјано аријевском народу, сеже још од Атлантиде!

АУТОР: Јован Лакићевић

Ако иједна научна дисциплина не заслужује атрибут науке, онда је то несумњиво – историја! И она опште позната латинска сентенца да је „Историја учитељица живота“ данас ми дјелује као неуспјешни парадокс неког хумористе!

И она старија и ова новија историја нијесу ништа друго него тужна збирка сваковрсних, а понекад и злочиначких фалсификата!

Више пута сам на овом Порталу помињао прикривени  Анекс Берлинског конгреса, када су нам   1878. године коначно признате државице Србија и Црна Гора , да се српска историја може изучавати – само од Немањића!! И да та германска (англо-њемачка) забрана траје и до ових дана!

Ако је тачна она дефиниција, а мислим да јесте, да је „Историја лична карта сваког народа“, онда је лична карта српског народа  небројено пута кривотворена и фалсификована!

У овом часу падају ми на памет  стихови мог великог пријатеља и највећег епског пјесника новијег времена, Радована Бећировића Требјешког, човјека  без завршене Основне школе, када је , у једној прилици, пјевајући о гуслама, рекао: „На њима је исписана тема -/који народ историје нема,/ па ма каква и колика била,/ тај је народ ко птица без крила!“

У неком  од претходних текстова на овом Порталу, помињао сам и витеза  Милоша Милојевића и Олгу Пјановић Новаковић и др Јована Деретића… који су покушавали да нас  заупуте ка друкчијем  поимању и проучавању наше историје, али да су то били готово узалудни покушаји. Остала је  и до данас важећа мантра, по диктату германског наума, коју су спроводили Ћоровићи ,  Слијепчевићи, и њихови ђаци да су Срби, са луковима и стријелама, стигли на Балкан у седмом вијеку!!

А шта ћемо, господо историчари, са више српских владарских династија прије Немањића, од четвртог вијека, рецимо, па на овамо? Поменућу их само неколико, без хронолошког реда: Свевладовићи, Светимировићи,  Оштривојевићи,  Властимировићи, Вукановићи…

Наша фелерична историја биљежи да је први српски краљ био, у једанаестом вијеку,  Михаило Војислављевић, чији је син био  краљ Константин Бодин…  А шта ћемо, рецимо, са династијом Оштривојевића, која је имала 4 цара и 3 краља? Шта ћемо са више од 40 српских кнезова у овом међувремену, који само из протоколарних разлога (крунисање од стране Папе) нијесу могли постати краљеви?

Овога пута не бих ишао у праисторију (поготово што историја није моја интересна  преокупација, сем у оном дијелу који је везан за судбину мог народа), али ћу споменути да највећи српски цареви нијесу ни Цар Душан, ни Александар Македонски, већ – Нино Белов, рођени Нишлија, који је 2 хиљаде0и нешто  година прије Христа имао царевину која је захватала двије трећине Европе и Азије!

Поменућу, узгред, и 18 римских царева (неки подаци кажу да их је било 21)  који су рођени на  ондашњим српским територијама… Међу њима је и цар Константин (са мајком Јеленом) који је, уз његовог претходника Гликерија, изузетно  заслужан за  промовисање хришћанства као религије  новога времена.

Овај новинарски повратак у далеку прошлост само је увод  у још даљу предисторију, све до  Атлантиде,  да би се боље разумјела збивања  у времену  које управо живимо.

Трагајући за узроцима   патолошке мржње Атлантиста, Енглеза у првом реду,  према  истородном православном народу, Србима и Русима, која је за нас  имала трагичне историјске посљедице у потоња три вијека , дошао сам до Атлантиде, у којој су, прије великог потопа, били сукобљени андроиди ( људи без душе) или, касније,  па и данас, познати као  рептилоиди   (гуштероиди)  или, тачније сатанисти,  са славјаноаријевском цивилизацијом, или божјим народом! Да не повјерујете!

Када сам двадесет дана након интервенције Руске федерације у Украјини објавио на овом Порталу наслов СУКОБ ЦИВИЛИЗАЦИЈА, имао сам управо то на уму. Но, о томе, у једном од следећих текстова!

ИЗВОР: https://www.in4s.net/istorija-odavno-nije-nauka/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *