Doctor or Nurse In Handcuffs Wearing Lab Coat and Stethoscope

Ковидизам је заиста религија масовног геноцида

Због „злочина“ преписивања ивермектина пацијентима, француски лекар по имену Жан-Пол Терон је ухапшен у својој кући и киднапован од стране полицајаца који раде за медицинско-полицијску државу.
Снимци – погледајте испод – приказују руљу маскираних специјалаца како силом киднапују Терона из његовог стана док комшије и други посматрачи ужаснуто вриште над тиранијом која се догађа:
Извор на Твитеру:
Тероново хапшење се догодило по налогу Лекарсог савета, који је против њега поднео тужбу јер је  он спасавао животе људи ивермектином, уместо да њихове животе заврши „вакцинама“.
Инцидент се догодио 19. септембра у тренутку када је Терон прегледао једног пацијента. Наводи се да су га нападала три удружења која се залажу за вакцинацију а која су га оптужила за злоупотребу због давања ивермектина.
Терон је бивши лекар званичне медицине који је пензионисан 2020. године и тренутно се бави медицином без обавеза, што значи да је независан. Усвојио је протокол лечења др Дидијера Раула, који је такође прогањан због помагања пацијентима који су оболели од кинеског Вухан вируса (Цовид-19).
Раулов протокол укључује употребу ивермектина, цинка и лека који се зове азитромицин. Овим начином су излечени многи људи од Вуханског грипа, укључујући и многе теронове пацијенте. (Азитромицин може да се купи код нас. – прим. прев.)

Запад истребљују удружења Ковидијаша

Будући да ивермектин, цинк и други сигурни и јефтини лекови ометају профит и план депопулације дубоке медицинске државе, лекари који их примењују се све више суочавају са прогоном од стране полицајаца који само извршавају наређења.
“Подржати плавце“, („Back the Blue“ – подржати полицајце, прим. прев.) другим речима, значи подржати свеобухватни медицински фашизам у било ком облику. У Француској то видимо као лиценциране лекаре који су отети из својих домова као стварни криминалци и који су онда понижени на улицама.
Изгледа да се тренутно у Сједињеним Државама лекарима прети одузимањем лекарске дозволе у ​​случају да буду ухваћени како преписују ивермектин својим пацијентима који болују од ковида.
У Индији, са друге стране, држава широко примењује ивермектин, па га чак и бесплатно дели. Скоро нико тамо не умире и скоро нико не узима „вакцине“.
За разлику од већег дела остатка света, Индија не доживљава масовне хоспитализације или смрт од кинеског вируса јер је ивермектин тамо норма, а Фаучијеве инекције против грипа нису норма.
Постоји директна веза између великог броја примања вакцина и високих стопа болести и смрти. Насупрот томе, ретко прихватање вакцинације значи здравију популацију, посебно када се уместо инекција користе други лекови попут ивермектина.
Због тога је Терон морао бити заустављен. Помагао је да се превише људи опораве од кинеских зараза а то није поента пландемије. Прави циљ је депопулација првенствено Запада, а затим и свих осталих након што се нације које су „велесиле“ потчине под тешким чизмама медицинског фашизма.
„Ако не мислите да смо на прекретници широм света, морате се пробудити“, написао је један коментатор у новинама „Citizen Free Press. „Глобалисти / марксисти преузимају власт, док сви људи  спавају у порицању.“
„Велики ресет долази“, написао је неко. Ковид, превара бирача и диктактура широм света помоћу наређења је само почетак.
Други је позвао „живог Бога“ да суди свима који покушавају поробити и наудити људима због покушаја да учине оно што је исправно да помогну другима и боре се против зла и неправде.
„Нека Господ Свемогући оправда своју праведност и укори оне који служе мрачном Господину Сотони“, додала је ова особа.
Ковидизам је заиста религија масовног геноцида. Да бисте сазнали више, посетите http://chemicalviolence.com/
Извор чланка:
Превод и обрада: Светимир Путник

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *