• Спиновањем и гебелсовском пропагандом мејнстрим медији просто фаворизују једну антиљудску, девијантну сексуалну групу, која велича сатану, грех и смрт.
  • Крајни циљ, није да припадници ЛГБТ популације имају права и слободе, која су увек имали и која су им загарантована Уставом, као и свим другим грађанима, већ да наша деца буду хомосексуалци.
  • Комплет државни апарат, почевши од полиције, преко тужилаштва и судства, до просвете, здравства и других његових сегмената, стављен је у службу остваривања назови права хомосексуалаца, због чега је већинском нормалном становништву угрожено здравље и слобода.
  • У наставку прочитајте потврду да је наметање хомосексуалне идеологије кренуло пуним замахом по школама са циљем да наша деца буду хомосексуалци.

Уредништво Борба за истину

И ШЕСТАЦИ НА ПРЕДАВАЊУ О ПРОМЕНИ ПОЛА: Родитељи деце једне београдске школе бесни

У ЈЕДНОЈ основној школи у Београду ђацима виших разреда предавања су одржали активисти невладине организације Центар Е8, а родитељи који су се јавили нашој редакцији били су незадовољни јер о овоме нико није обавестио Савет родитеља.

Према њиховим тврдњама, такође, садржај предавања био је споран. Како су нам рекли родитељи основаца, предавања заговарају „џендер“ агенду, односно наметање разлике између пола и рода, међуполност, промену пола и сл.

– Мом детету које иде у шести разред, у оквиру радионице коју је школа организовала, на часу одељенске заједнице презентован је програм о родној равноправности – каже једна мајка која се јавила нашој редакцији. – Радионица се звала „Школа без насиља“ и то је у складу са школским програмом на шта су родитељи дали начелну сагласност, међутим, у овом случају родитељи су обманути и злоупотребљени јер се дванаестогодишњацима говорило о родној равноправности, промени пола хируршким путем, о томе да мушкарац може постати жена, а жена мушкарац, о прихватању везе између два иста пола… Деца су нам рекла да су предавања држала двојица мушкараца која су била чудно обучена и која су се чудно понашала.

Деца су, каже ова мајка, попуњавала и упитник који се односи на родну равноправност, а са садржајем упитника родитељи нису упознати.

Поједини наставници који су присуствовали предавањима тврде да су деца постављала различита питања, попут тога да ли дечаци могу да се шминкају, те да су се родитељи узнемирили због начина на који су им деца те инфомације пренела, мислећи да се промовише хомосексуалност. Зато су на Савету родитеља тражили да се овај програм хитно заустави, па је школа раскинула сарадњу са Центром Е8.

Ова организација, појашњава нам Миња Богавац, ради са младима и за младе, као део регионалне мреже Иницијатива младића, коју окупља Care International.

– Најважније теме које обрађујемо су превенција насиља, промоција здравих стилова живота и родна равноправност – каже наша саговорница. – Имамо програм намењен младићима („Програм М“); девојкама („Програм Ж“) и програм за мешовите групе, који спроводимо у школама („Програм Y“).

Она тврди да нису имали негативних искустава, да су у школи у којој су држали радионице имали смо одличну реакцију  како својих тренера, тако и наставног особља и ђака који су били врло активни и заинтересовани за рад. Тренутно, Центар Е8 раде „Програм Y“ радионице у две београдске средње школе – у гимназији „Свети Сава“ и у Графичко-медијској школи. Они подсећају да је њихов основни програм за обуку наставника и стручних сарадника „Програм Y – обука за превенцију насиља“ успешно акредитован специјалним писмом министра просвете 2016. године, као програм од јавног интереса.
Из Министарства просвете, међутим, нисмо добили објашњење због чега је овај програм од посебног интереса да би добио званичну акредитацију и на који начин се одобрава улазак предавача у школе, као и ко одобрава теме о којима ће говорити и са којим тезама.

ХОМОСЕКСУАЛЦИ У ЦРТАНОМ ФИЛМУ

У БИОСКОПИМА у Београду приказује се амерички цртани филм „Лига супер љубимаца“ у коме има и хомосексуалних сцена, јер се у њему љубе истополни партнери. У истом филму, један пас је заљубљен у Супермена, али је Супермен ипак остао са девојком, а псу објаснио да ће остати пријатељи.

Аутор: Љ.Б.

Извор: Новости

ПРЕУЗЕТО СА: https://borbazaistinu.rs/evroprajd-je-prosao-a-krenulo-je-nametanje-homoseksualne-ideologije-po-osnovnim-skolama/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *