• Сведоци смо разних невероватних предвиђања. Једно од таквих завереничких извадио је из нафталина швајцарски адвокат Мишел Луск и укратко представио октобра 2020.год на својој Линкедин страници.
  • Ради се о пројекцији светске популације за 2025. годину, и то презентираној табеларно за све важније државе појединачно, која се појавила на интернет „сајту” deagel.com , први пута 2013. да би током прошле деценије неколико пута била коригована.
  • Оно што пада у очи летимичним погледом је драстичан пад броја становника у земљама такозване западне хемисфере, укључујући и Јапан.
  • Највећи пад је предвиђен за Сједињене америчке државе и Велику Британију, и то за 70-80% у односу на вредности из прошле деценије.
  • У Србији ће се, према тој пројекцији број становништва смањити, за 17,6 %.
  • А шта тек можемо очекивати после недавне изјаве неприкосновеног вође прве пандемије, легендарног Антонија Фаучија , који је недавно званично са једне јавне трибине најавио следећу, и то да ће следећа 2024. бити много смртоноснија од претходне?

АУТОР: Милован Шавија

Главно обележје велике представе која се тренутно одиграва на оној светској позорници, чији жанр представља вешто компоновану мешавину хорора и сатире, је проста чињеница да се све у њој одиграва према унапред замишљној режији и сценарију, као што то обично бива са сваком другом представом или оним силним филмовима који свакодневно силазе са холивудских производних трака. Тога је, нажалост, свестан веома мали број њених протагониста, а то су углавном они који покушавају да буду истовремено и глумци и гледаоци, док огромна већина статиста, опијени разним врстама анестетика, играју своје унапред режиране улоге, не бивајући ни свесни да уопште учествују у било каквој представи, како једном давно рече један песник.

Чини се да ти малобројни истински уживају у тој двострукој улози. Главни извор ужитака и забаве им представљају покушаји да у свему ономе што се тренутно догађа препознају намере режисера, те да на основу тога предвиде даљи развој догађаја, то јест, шта је у својој глави замислио режисер. То се режисеру и његовим помоћницима свакако не свиђа, због тога сва та њихова предвиђања и погађања са омаловажавањем и ругањем називају теоријама завера. Међутим, на њихову жалост у најновијем чину те представе, званом пандемија, све те теорије завера су показале да су њихови аутори веома успешно предвиђали намере режисера. Због тога ће бити веома интересантно пратити да ли ће теоретичари завера наставити да успешно предвиђају намере и планове режисера за све оно што би требало да се одиграва у наредним чиновима те представе.

Мишел Луск, октобра 2020.

Једно од таквих завереничких предвиђања извадио је из нафталина швајцарски адвокат Мишел Луск и укратко представио октобра 2020. на својој Линкедин страници. У ствари то се и не би могло сматрати класичном теоријом завере, јер долази са, могло би се рећи, полузваничног места. Ради се о пројекцији светске популације за 2025. годину, и то представљеној табеларно, са подацима о свим важнијим државама планете, која се појавила на интернет страници deagel.com, први пута 2013, да би током прошле деценије неколико пута била коригована. Оно што пада у очи летимичним погледом је драстичан пад броја становника у земљама такозване западне хемисфере, укључујући и Јапан. Највећи пад је предвиђен за Сједињене америчке државе и Велику Британију, и то за 70-80% у односу на вредности из прошле деценије.

Пошто се ради о необичним и готово невероватним предвиђањима пада броја становника у најразвијенијим земљама света, и то у веома кратком периоду, свакако да се сама од себе намеће потреба за барем оним најнужнијим информацијама о том сајту. Они за себе тврде да се баве прикупљањем обавештајних података из области међународне војне авијације и напредних технологија. Према Викиликсу податке са Deagelа као референтне материјале користила је светска водећа обавештајна платформа Stratfor приликом израде студија о технолошким могућностима Северне Кореје. Те студије су предочене на редовним дневним „брифинзима” у Белој кући. Из тог примера се може закључити да Deagel-ове податке и информације редовно користе светске обавештајне службе и владе.

Према подацима са њиховог сајта они имају односе са следећим светским агенцијанма и организацијама:

▪ National Security Agency
▪ North Atlantic Treaty Organization (NATO – OTAN)
▪ Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD)
▪ OSCE
▪ Russian Defense Procurement Agency
▪ Stratfor
▪ The World Bank
▪ United Nations (UN)

Чак и из назива на енглеском језику сасвим је јасно о којим организацијама се ради, тако да је превођење излишно. Међу њима је, као што се види, и једна руска одбрамбена агенција.

С обзиром да је свој приказ Мишел Луск објавио октобра 2020, то јест на самом почетку пандемије и пре почетка оног експеримента са mRNA вакцинама, он се углавном бавио проценом кредибилитета извора тих пројекција, не улазећи у могуће разлоге и критерије на основу којих се могло доћи до таквих бројева. Поготову до тако наглог колапса Европе, Америке, а са њима Аустралије, Канаде и Јапана, док су истовремено већи део Азије, на челу са Кином, Индијом и Русијом, те Јужна Америка требали да 2025. остану на приближно истом нивоу, како према броју становника, тако и према економским и привредним показатељима.

У процени веродостојности и кредибилитета он се ослањао и на сведочење Катарине Хортон (Dr. Katherine Horton), иначе доктора физичких наука, специјалисте за медицинску физику и физику комплексних медицинских система, те утицаја најсавременијих оружја високих енергија на људске организме, од којих је и сама једном приликом настрадала. Она упућује да би се те Deagel-ове пројекције за 2025. могле такођер посматрати кроз призму симболике, којом се служе у међусобној комуникацији међународни криминални картели.

Због тога Мишел Луск сматра да иза свих Deagel-ових информација, којима храни своје клијенте, стоје америчке обавештајне службе CIA и NSA, и остали извори из зачараног круга у који се није баш лако пенетрирати. По њему се већ одавно из тог круга могу наслутити сигнали о неминовном одумирању америчке империје, заједно са НАТО-ом, уз истовремено израњање Кине и Русије као нових хегемона и центара моћи, који ће успоставити доминацију над остатком света.

Metallicman септембра 2021.

Пола године након тог Лусковог обнављања сећања на Deagel-ова претсказања, априла 2021. све је то уклоњено са њиховог сајта. Међутим, то је тек потакло интересовање осталих истраживача тајанствених феномена и креатора потенцијалних теорија завера. Тако је септембра те 2021. године група радозналих и доколичних истраживача окупљена на сајту под називом Metallicman у опширном писаном прилогу покушала да објасни Deagel-ова претсказања у светлу онога што се до тог тренутка у свету догађало.https://metallicman.com/2025-deagel-forecast-casualty-figures/

Главни догађај који се у том периоду од октобра 2020. догодио биле су свакако масовне вакцинације против оног хипотетичког вируса званог ковид, које су започеле у децембру 2020, а чији су први резултати о ефикасности и штетности били увелико познати септембра 2021.

Стога је друштво са сајта Metallicman направило своје табеле, и то посебно за земље западне хемисфере, а посебно за све остале, из којих се може успоставити веза између процента вакцинисаности у појединим државама и оних Deagel-ових табела. Из тих табела се може јасно видети да су оне државе са највећим очекиваним падом броја становника истовремено и земље са највећим процентом вакцинисаности, углавном између 50-70%. Док је у оним земљама у којима се није очекивао пад броја становника, проценат вакцинисаности популације би далеко нижи, углавном испод 30%, са неколико изузетака. Свакако да су у тој процени узели у обзир и врсте примењених вакцина.

У току истог периода осим вакцинација постајали су све уочљивији наговештаји дубоке кризе у коју су клизиле оне некада најразвијеније земље Запада. И то као да се дешавало систематски и контролисано, уз помоћ пандемије, за коју су независни аналитичари, проглашени за теоретичаре завера, од првог тренутка тврдили да је била планирана и да је стога требала да послужи за остварење неког циља. Како је време пролазило тај циљ је постајао све јаснији. Оним на почетку поменутим режисерима велике светске представе требао је разлог за колапс дотадашњег финансијског и економског система, који је био неодржив. Амерички долар као светска валута без златног покрића је морао бити замењен, а са том заменом и његови власници су требали такођер да буду замењени.

То је све друштву са сајта Metallicman било јасно још септембра 2021, као што им је било јасно да оне који треба да изврше ту замену предводи Кина, потпомогнута Русијом, Индијом и свим осталим државама, које према Deagel-овим пројекцијама не би требало да до 2025. претрпе икакав пад у броју становника и друштвеном бруто производу. А поред тога, те западне државе, које се налазе у процесу економског, финансијског, политичког и културног суноврата, су војно све агресивније, тако да чак и током пандемије нису имале паметнија посла, него да провоцирају рат са таквим војним силама као што су Русија и Кина, што се сигурно не би могло очекивати од земаља које се налазе у великој кризи и грчевито боре за опстанак. Као да намерно чачкају мечку и желе да што пре пропадну, у чему се може наслутити логика која се тражи иза Deagel-ових пројекција.

Април 2023.

Оно што ће се догађати наредних годину ипо дана ће у потпуности потврдити оне трендове који су се могли приметити септембра 2021. А оно чачкање мечке ће се не само наставити, него ће постати толико нападно и агресивно да се с правом поставља питање да ли ће јадна мечка моћи да све то издржи, и докле. Сви поменути трендови, као и они симптоми убрзаног пропадања Запада се настављају, и то са све већим убрзањем. Томе је нарочито допринела она руска специјална операција у Украјини, која се постепено претварала у вишегодишњи рат, а коју су неки посматрачи прогласили једном од оних операција под лажним заставама, што и није далеко од истине, јер, како време пролази, све је очигледније да она служи као маска, разлог и покриће за оно рапидно погоршавање симптома пропасти Запада, и то, како се све више чини, контролисаног и форсираног.

А ти симптоми, као што су, финансијски и привредни колапс, падови на берзама, инфлација, дедоларизација, погоршање услова живота, све раширеније сиромаштво, слом политичког система који се постепено претвара у тоталитаризам и једноумље, као да се неизбежно приближавају кулминацији, наговештавајући скори пад цивилизације, која је настала на рушевинама оне староримске, чије принципе је са страшћу, поносом и одушевљењем прихватила и следила дуже од једног миленија, а који ће је, како се наслућује, довести неминовно до пропасти према скоро истоветном сценарију. А да се заиста ради о идентичном сценарију говори и истовремени културни и духовни колапс, отеловљен у оној „воук” идеологији, сексуалним и полним перверзијама, које су такођер на крају дошле главе Старом Риму, узору пропадајућег Новог Рима.

Све то је већ дуже времена познато, тако да не представља изненађење, јер се пропаст Запада одавно наговештава и очекује, а скоро сви се слажу да је неминовна. Једино је спорна дужина трајања те пропасти, то јест, када ће се догодити. С обзиром да историјски процеси знају трајати десетинама, па и стотинама година, свакако да се мало ко нада брзом паду. Међутим, уколико се сви наведени трендови и симптоми пресликају на оне Deagel-ове табеле, испада да би тај пад требао да се деси за мање од две године, 2025. Јер, популацијски колапс у главним државама западног блока, предвиђен за 2025. неодољиво подсећа на њихову пропаст, коју обично прате и демографски падови, праћени економским и привредним падовима, који су такођер видљиви са тих табела.

На први поглед све делује прилично јасно, тако да нема баш много аргумената који би могли да наведу на сумњу у озбиљност Deagel-ове демографске пројекције. Једино питање које остаје отворено је да тај демографски пад ипак није превише оштар. Јер, са предочених табела, ако се изврши рачунска провера долази се до грубе процене да би током наредне две године са такозване западне хемисфере нестало преко 500 милиона њених становника, што делује ипак мало претерано, с обзиром да је из досадашњих историјских искустава познато да у сличним прекретницама обично страда у просеку 10-15% становника погођених области. У овој Deagel-овој тај проценат увелико надмашује 50%.

Тако да из тог питања следи још једно, а то је: на који начин би толика маса људи могла да страда у тако кратком периоду? То јест, да ли би од ове ковид вакцинације, која је у току, могло да, уз одложено смртоносно дејство, страда толики број вакцинисаних. Ако се иде том линијом могућих узрочника, треба узети у обзир да је легендарни Антони Фаучи, неприкосновени вођа прве пандемије, пре неки дан званично са једне јавне трибине најавио следећу, и то баш следеће 2024. године, за коју је рекао да ће бити много смртоноснија од претходне. Дакле, тачно на време да помогне ковид вакцинама и да се као узрок уклопи у Deagel-ов демографски колапс. Док би као прави узрочник у оним алтернативним историјама остало записано да је то било биолошко-хемијско оружје.

А када је о оружју реч, ту не треба заборавити ни оно нуклеарно, које је итекако способно да изазове велику смртност. На ту могућност би могао да наведе и један детаљ са оних табела, а то је да главнина изгубљених становника долази из три земље: Америке, са 316 на 100 милиона, Велике Британије, са 63 на 14 милиона и Немачке, са 80 на 28 милиона. Дакле, из само те три државе преко 300 милиона. Што би могло да наведе на помисао о употреби нуклеарног оружја као узроку велике смртности у кратком периоду. Јер, управо су руководства помените три земље била најгласнија у хушкању осталих да се што пре употребе нуклеарне ракете како би се зауставио руски медвед. Тако да би се она мечка, након дугог и све провокативнијег чачкања, могла на крају претворити у тог медведа, који би њима урадио управо оно што су они заговарали да се уради медведу.

А што се Србије тиче, са предочене табеле се види да ће она још и добро проћи у односу на њена три љута непријатеља, пошто би требало да доживи демографски пад од само 17.6% или да изгуби нешто преко 1.2 милиона становника. А што се Срба из дијаспоре тиче, они би требали да буду срећни да су Deagel-ове табеле спашене након уклањања са њиховог сајта. Из њих би могли да сазнају коликом ризику су изложени да буду жртва предстојећег демографског пада, у зависности од локације на којој се тренутно налазе, те да сходно томе предузму одговарајуће кораке. Јер, времена није остало много, уколико се Deagel-ове хипотетичке пројекције узму озбиљно. А да би их ипак требало, ако не узети за озбиљно, оно барем имати у виду, говори још један податак, а то је да су истовремено и Уједињене нације у својим извештајима за 2025. годину предвиделе оштар пад у броју радно способног становништва Европе и Јапана.

 

ИЗВОР: https://sedmasila.rs/milovan-savija-deagel-com-predvidja-propast-zapada/?_rstr_nocache=rstr974643f5a53417ab

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *