Exif_JPEG_420
  • На упутству лијека којег пијем ради смањења високог притиска, лијепо пише да не дјелује исто на бијелце као и на црнце. Па ми је пало на памет да сигурно постоје и друга фармацеутска средства која не дјелују исто на различите расе. Рецимо вакцине.

Лако ми се може десити да добијем етикету „антиваксер“ због овог текста, иако сам ја у ствари за слободу избора: свако треба да може да бира од чега ће да умре и када. Није баш све до божије воље, има и до слободног избора сваког човјека понаособ. Само што сваки човјек неће да носи терет своје одлуке, лакше му је да се сакрије иза неког великог система, какав год да је он, моралан или неморалан.

Узгред речено, антиваксер у преводу на србски означава онога ко је против воска, а ја немам ништа против воска. Чак ми је и драг. Ко не вјерује шта значи ријеч вакс, нека то провјери на сајту www.metak.com  укуцавши ријеч „восак“ , па нека прочита превод.

На упутству лијека којег пијем ради смањења високог притиска, лијепо пише да не дјелује исто на бијелце као и на црнце. Па ми је пало на памет да сигурно постоје и друга фармацеутска средства која не дјелују исто на различите расе. Рецимо вакцине. Мислим да се чак може направити препарат који дјелује рецимо само на Србе или Русе или Кинезе. Сада када је генитика узнапредовала као да је проблем науци направити за одређене гене, специфичне и доминантне у неком народу, неко средство које ће да утиче чак и негативно на неки генски распоред, а на остале људе да не утиче толико битно.

Одувијек сам био притив давања свог генеског материјала на анализу како би се као утврдило моје поријекло, јер се тај материјал даје странцима на Запад који нам никада није био баш наклоњен. Неће они те резултате сигурно употријебити за добробит  Срба нити им је стало да се сазна права истина, пошто им не одговара.

Углавном сви директори држава нас убјеђују да се требамо вакцинисати и то стално раде тако да крију стварне разлоге и стално смишљају начине, разне изговоре и многе уцјене да нас збоцкају. Никада нису навели стварни разлог који би био свима јасан. Па се стиче дојам да се спроводи неки тајни пројекат. Да народ мисли да је нешто у његову корист, препознао би то и хрлио би да се та мјера на њему примјени, не би врдао и опструисао план спровђења опште добробити за човјечанство, пошто је дио човјечанства, он је тај градивни елемент.

На страну што ће произвођачи и продавачи вакцина енормно зарадити вакцинацијом и као да је то на први поглед једини разлог инсистирања владара свијета на општој вакцинацији, свима нам се чини да ипак има неки други скривени разлог овој помами. Можда смо ипак у рату какав до сада није виђен, хемијско-биолошки који много мање разара инфраструктуру него нуклеарни рат, па се за њега одлучило, пошто уништава само живу силу, а објекти и комуникациони путеви остају недирнути. Идеално за сваког освајача, добија сва материјална добра, без људи који би му сметали богаћењу.

Можда су смислили неке текућине које када се рашире по становништву елиминишу само одређене људе одређених гена и раса. Свако око кога су мигранти види да они нити се држе каквих мјера нити се вакцинишу, као да се све ово њих не тиче. Они се ипак од нас разликују и расом и генетиком. А можда су они примили неке боцке које само њих штите, па ће само они да буду поштеђени? А можда ми примамо боцке које ће само нас да штите и поштеде у рату?

Англо-американцима одговара да се докопају свих руских ресурса, али да ту не буде Руса, као и да овладају комуникацијама Исток-Запад на којима станују Срби одвајкада, али да ту не буде Срба. Русима одговара, а и Кинезима, а богме и цијелом свијету да нема Англо-Американаца, јер су досадни са својим освајањима свијета и петљањем у све свјетске послове.

Што се тиче прича о убризгавању чипова у тијело путем вакцинације, та прича не може да опстане. Сваки електронски склоп да би радио мора да има напајање. Дакле треба батерија. Неко би могао закључити да зато примамо више доза вакцина: у првој дози су чипови, у другој је батерија, у трећој каблови за спајање батерије са чиповима, у четврој антена за комуникацију са 5Г мрежом итд.

Ова прича је намјерно пуштена међу народ да се можда сакрије прави план. Да се једном боцком не може убацити довољна количина неког тајног састојка путем којег се може утицати пуштањем фреквенција са неког вањског уређаја на понашање човјека. За ово имам лично искуство које сам доживио. Једног јутра сам се пробудио са идејом о самоубиству, иако томе никада нисам био склон. Пар дана су ме мориле мрачне мисли, а онда као на прекидач, једног јутра је све то нестало. Као да је неко експериментисао са неким системом фреквенција. Жао ми је што нисам упамтио датум када се то дешавало и што нисам пратио по вијестима да ли је било у то периоду повећање саобраћајних несрећа или убистава, па да можда нађем неку међусобну повезаност. Не тврдим да је то изазвано људском активношћу, можда има везе са космичким зрачењем или појавом сунчевих пјега.

А можда су та некаква космичка зрачења и сунчеве пјеге и олује само изговор неким службама да прикрију своје експерименте са емитовањем разних фреквенција и тестирањем људи на живо?

Елем, свима нама недостају праве информације, сви на власти муте и причају лажи и у шифрама. Тешко је донијети својом главом исправну одлуку шта чинити и како се понашати. Процес размишљања и доношења самосталне одлуке ометају сви медији уносећи претјеран број информација, полуинформација и очигледних лажи, тако да се у општој претрпаности информацијама тешко се може снаћи било ко ко се баш не посвети само тој области. Сви се мање више боримо за голи опстанак и немамо времена за друге ствари, сведени смо на животињски ниво.

Не заслужује то човјечанство. Ипак су људи поред задовољавања животињских порива, носиоци и душе и духа. Ваљда смо се издигли изнад животињских порива. Зашто нас враћају назад?

Душко Бошковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *