• У налету еуфорије поводом журке била сам позвана да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и оне су ми у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо“

Весна де Винча, власница агенција Miss Yu, која годинама организује и учествује Изборе за мис Србије, огласила се након што је у јавност испливала фотографија мисице која показује двоглавог орла, симбол тзв. велике Албаније.

„Били смо огорчени у компанији када смо виделу ту објаву на интернету, фотографију која је заиста мало је рећи дискутабилна. Одмах смо звали Валентину јер нас је наравно интересовало објашњење и контекст тог догађаја. Валентина је скрхана, несрећна због како каже своје лакомислености, а у ствари деконцентрисаности, што је главни разлог да покаже оно што никада не би показала. Одмах је написала извињење и објашњење на свом Инстаграму. Предложили смо као матична компанија да се повуче са овог такмичења пре финалне вечери која треба да буде 31. октобра. О свему томе ћемо прецизирати са власником и продуцентом Мис Интерконтинентал“, рекла је Весна де Винча.

Подсетимо, на друштвеним мрежама појавиле су се фотографије српске мисице интерконтинентал Валентине Петровић, која се сликала са мисицама Албаније, Црне Горе и тзв. Косова, где су све четири девојке показале албанског двоглавог орла.

Како ИН4С сазнаје, мисица која представља Црну Гору на избору за Мис је Уна Мугоша, која се нашла у том друштву и бесрамно показала симбол двоглавог орла, солидаришући се са осталим мисицама.

„У налету еуфорије поводом журке била сам позвана да се фотографишем, великом брзином сам стала поред девојака и оне су ми у еуфоричној брзини наместиле руке како да станемо. Нисам имала никакву лошу намеру, то је био тренутак непромишљености и глупа спонтаност. Желим да се извиним припадницима своје нације, народу са Косова и Метохије, мојој компанији, породици који су збуњени због настале фотографије и моје непромишљености и упадања у замку. Ја волим и бодрим своју државу„, између осталог је рекла Валентина.

„Донела сам одлуку да од организатора тражим дозволу да напустим такмичење и тим чином олакшам себи притисак који тренутно носим. Баш се кајем, али просто се све непромишљено десило“, закључује Валентина.

КОМЕНТАР РЕДАКЦИЈЕ САЈТА „НАУКА И КУЛТУРА“ ЈЕ САЖЕТ У ФОТОГРАФИЈИ ДОЛЕ (ПОТРЕБНА ЈЕ БРЗА ХИТНА ПОМОЋ У ПАМЕТИ)

ИЗВОР: https://www.in4s.net/crnogorka-sa-predstavnicama-albanije-i-kosova-namestila-ruke-srpskoj-misici-u-znak-dvoglavog-orla/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *