PAKISTAN RAMADAN TARAVEEH PRAYER

ЖЕЛЕ ОБРАЧУН СА ДОДИКОМ ЈЕР ЈЕ ОН ЖИВА ИСТОРИЈА СРПСКЕ ДРЖАВОТВОРНЕ ИДЕЈЕ

* Нема историје српског народа и државе без великих вођа – без Немањића, шта је историја СПЦ без Растка Немањића и Душана Силног и кнеза Лазара на Косову? Шта је историја Републике Српске без Милорада Додика?  Дакле, када вам кажу да се желе обрачунати са Милорадом Додиком, они се желе обрачунати са живом историјом државотворне мисли – једине преживјеле државотворне идеје на Балкану

* Британци раде двије ствари – директно граде и процесе и представу о тим процесима, о „реалном животу“. Насупрот томе, Русија нема медије, портале и телевизије у БиХ. Катар има Ал Џазиру, Иран има Сахар и Бехар -десет сати на босанском језику, Турска – Анадолију и Фактор

* Не постоји терористичка организација са исламским предзнаком, а да није створена на Западу. Велика Британија је 1928. формирала Муслиманску браћу. Хезболах, Фатах, Хамас, Ал Каида, Исламска држава – сви су радикализам узели управо од Муслиманске браће… То је инструмент британске политике у исламском свету. Америка га је прихватила и ојачала. Тако су дошли исламски ратници и џихадисти. Њих је довео Алија Изетбеговић

* Велика Британија је формирала двије важне странке као инструменте своје политике у БиХ. Прва је СДА, која је настала из Младих муслимана и Муслиманске браће са сједиштем у Лондону… И Српска има своју Муслиманску браћу – ПДП је настала из британске обавештајне службе

* Највећа лаж коју ће вам рећи јесте да вас Додик  свађа са неким и да због тога нема инвестиција. То је лаж! Отиђите из Градишке у Окучане, пређите границу Двора на Уни. Реците ми да ли се љепше живи у Хрватској, миљеници Ватикана и чланици ЕУ? Да ли се осјећате инфериорни или као сиротиња када сједите са оваквом Хрватском – вјерујте ми да се не осејћате!

* Додик је успио отпором да задржи тренд развоја који ови имају слуганством, клечањем. Мислите да ми то не видимо у Зеници? А такве сиротиње као Завидовићи, Олово, Вареша, таквих примјера овдје немате. Додик вам није обезбједио само статус, него и понос! Ми се осјећамо понижени – сваки муслиман!

* Постоји један мит. То је југословенски антифашистички покрет. То је измишљотина, он није постојао. Антифашистички покрет је кренуо одавде – из Бањалуке, Босанске Крајине и Книнске Крајине и проширио се на Лику, Кордун и Банију – на српска мјеста. Тај антифашистички покрет су чинили преко 90 одсто Срба

* Таквог покрета није било ни у Словенији, ни Македониији и Србији. Био је овдје, јер је овдје била НДХ! Највећа гробница, највећи концентрациони логор – држава логор. Од 1941. до данас је са ових простора нестало 2,5 милиона Срба! Нема их! Пустите теорију завјере – ви сте постали статистичка грешка у Хрватској од 3 одсто, као и у Федерацији!

_________________________________________________________

МНОГО се у предизборном периоду говори о страном утицају – у којим је сферама и у чему је проблем?

Проблем је у Западу! Погрешно би било изједначити руско залагање за Дејтон и западни деструктивни утицај који траје 200 година, откако је Британија формулисала политику заустављања руског продора на Балкан, дакле – од Карађорђевог и Милошевог устанка…

ританска обавештајна заједница – указао је експерт за безбједност Џевад Галијашевић у емисији АТВ „Прича се“ – има редне бројеве: МИ2 се бави Русијом и Скандинавијом, МИ3 је била за Источну Европу и нас на Балкану, а МИ14 се бавила Њемачком.

Они су производили механизме утицаја, градили системе као ОБА интегришући наш безбједносни сектор, у Србији су у вријеме ДОС-а укинули (2002) ДБ Србије и формирали БИА и, после шест мјесеци смо имали убиство премијера који је прихватио такву реформу. Они раде двије ствари – директно граде и процесе и представу о тим процесима, о „реалном животу“. Насупрот томе, Русија нема медије, портале и телевизије у БиХ. Катар има Ал Џазиру, Иран има Сахар и Бехар -десет сати на босанском језику, Турска Анадолију и Фактор. Погледајте тај утицај.

Руска подршка, подршка Владимира Путина Милораду Додику, била је подршка човјеку који је истурио себе у одбрани Дејтонског мировног споразума и капацитета који је РС њиме добила. Зато је Путин рекао „желим вам све најбоље“, јер он жели све најбоље РС и за Дејтонски мировни споразум.

Даље, не постоји терористичка организација са исламским предзнаком, а да није створена на Западу. Велика Британија је 1928. формирала Муслиманску браћу. То Муслиманско братство је касније учествовало у убиству египатског председника Садата, помогло да Насер добије инфаркт и буде уклоњен, као и многи арапски лидери. Хезболах, Фатах, Хамас, Ал Каида, Исламска држава – сви су радикализам узели управо од Муслиманске браће. То је био инструмент британске политике у исламском свету. Америка га је прихватила и ојачала. Тако су дошли исламски ратници и џихадисти. Њих је довео Алија Изетбеговић.

Велика Британија је формирала двије важне странке као инструменте своје политике у БиХ. Прва је СДА, која је настала из Младих муслимана и Муслиманске браће са сједиштем у Лондону. Када је Алија Изетбеговић изашао из затвора, послао је делегацију у Лондон, у сједиште Муслиманске браће. Имају централу још и у Истамбулу, Дохи, а сад и у Сарајеву. Тако је настала СДА.

Светлана Ценић и Драшко Станивуковић

У Другом свјетском рату су овдје послали 13. СС Ханџар дивизију на чијим је темељима изграђен одред Ел муџахид, којима је Алија Изетбеговић био духовни вођа. Сад има улице и тргове – а кад то видите, видите да славе бошњачког Бандеру, нацистичког колаборанта који је правоснажно осуђен на три године затвора за сарадњу са нацистима!

Први муџахедини су у БиХ дошли у британском транспортеру Унпрофора, Хрвати су нам убацили Зеида Дукменића, који је конвертит, био је Ивица. Он је био први кољач ритуалним одсјецањем глава, у Тешњу.

То је инструмент кога се Британија није одрекла, преко њега обликује сарајевски простор и утиче на овај у РС.

Са друге стране, Република Српска има своју Муслиманску браћу – ПДП је настала из британске обавештајне службе. Медији врло мало о томе говоре. Кад је садашњи градоначелник Бањалуке отишао у Лондон са Светланом Ценић на 21 дан, или на Малту на некакве семинаре, па оде Јелена Тривић, па Бореновић и сва та екипа – зашто то није у медијима?

Ко спрјечава медије? Јер, то јесте вијест, то је догађај. ПДП су Муслиманска браћа за РС и никада неће говорити о стварним проблемима РС – о одузимању војске или полиције, наметању насилних рјешења итд.

У неким наметнутим рјешењима учествују људи одавде – Иванић учествује у реформама и послије се хвали, па ипак је докторанд из Глазгова, сједишта одбрамбене војне службе. Из војно одбрамбене службе су и Педи Ешдаун, Стјуарт Пич, људи који су нам овдје долазили директно из војске да обликују наш политички систем.

Нема историје српског народа и државе без великих вођа – без Немањића, шта је историја СПЦ без Растка Немањића и Душана Силног и кнеза Лазара на Косову? Шта је историја Републике Српске без Милорада Додика?

Дакле, када вам кажу да се желе обрачунати са Милорадом Додиком, они се желе обрачунати са живом историјом државотворне мисли – једине преживјеле државотворне идеје на Балкану. Све друго је полтронство.

Прво што ће вас увјеравати је да стање није такво него су вам случајно узели пољопривредно земљиште, управу над водама, да су вам јуче на Уставном суду потврдили одлуку да имовине припадају држави БиХ, а неће вам рећи како су све касарне ЈНА које су припадале Министарству одбране – продате. Како је Маршалка продана и у њу се уселиле САД и тамо направиле велику амбасаду. Онда је то нелегално! Онда треба да иде на неке заједничке органе.

Дакле, Додик је својим настојањима показао три велике ствари које је РС могла и успјела да уради на глобалном плану. Она је спрјечила БиХ да оде у НАТО и тако учинила да Србија не буде сама него да има своју стратешку, идентитетску, политичку, културну дубину. Даље, ко је спрјечио признање Косова од стране БиХ? Па, ова РС, овај Милорад Додик који персонификује власт широке коалиције веома јаких људи – Цвијановићке, Радмановића, Шпирића, Лукача, Вишковића итд.

Додик је узео на себе ударце, а РС је изашла на међународно поље!

Додика у име РС примају најзначајнији лидери, а он им говори о проблемима са којима се суочава РС.

Највећа лаж коју ће вам рећи јесте да вас он свађа са неким и да због тога нема инвестиција. То је лаж! Отиђите из Градишке у Окучане, пређите границу Двора на Уни. Реците ми да ли се љепше живи у Хрватској, миљеници Ватикана и чланици ЕУ? Да ли се осјећате инфериорни или као сиротиња када сједите са оваквом Хрватском – вјерујте ми да се не осејћате!

Бошњаци су све дали Западу, испунили све налоге, а Запад им није направио државу јер је Западу лакше да овако маневрише балканским простором, трупама, финансијским средствима и да њихове обавјештајне службе дјелују несметано.

Када погледате Србију која балансира између Истока и Запада, да ли се тамо боље живи, да ли је у Бањалуци сиротиња, или када кренете према Кузмину па изађете, обиђете Шид и Сремску Митровицу – да ли су то богатији градови од Добоја, Приједора, Бијељине – не, нису !

Највећа је лаж!

Додик је успио отпором да задржи тренд развоја који ови имају слуганством, клечањем. Мислите да ми то не видимо у Зеници? А такве сиротиње као Завидовићи, Олово, Вареша, таквих примјера овдје немате.

Хоћу да кажем да Додик, док је водио крупну политику да заштити интегритет РС, није заборавио инвестиције, аутопутеве, болнице које су у свим већим, а и мањим градовима. Додик вам није обезбједио само статус, него и понос!

Ми се осјећамо понижени, сваки муслиман!

Ердоган прије десет година каже – аманет. Није то порука била Србима и Хрватима, него Бакиру Изетбеговићу – да Бакир не иде да клечи пред Великом Британијом, Америком и Њемачком.

Реџеп Тајип Ердоган
       И прије десет дана је Ердоган поновио да је Запад ту да посвађа и подјели муслимане – опет је то Бакиру поручио.
       Хоћу да кажем да можете бити поносни и бити сигурни да је ваш напредак у складу са цјелим регионалним напретком.
       Срби су одабрали своје мјесто, а избор је или да живите часно или да неком служите. Ви сте одабрали да живите часно. А питање стандарда са тим нема везе, јер је Запад овдје одредио стандард прије 200 година кроз фрагментацију српског простора, слабљење српских државотворних ентитета и субјеката.
       Против тога се морате борити. Ако се не борите, дајете лош примјер и нама. И ми би требало да се боримо. Мене је стид. Ја сам и љубоморан, јер код нас нема таквих лидера, код Бошњака, који би устали и тако разговарали са другим лидерима.
       Говори се посљедњих дана много и о приливу страног новца. Западне службе кажу да смо ми некакви руски људи и мала Русија, па, да ли прате токове новца, имају ли сазнања о руском новцу?
       Они би то зауставили да постоји!
       Новац долази са Запада и не мислим само на новац који је везан за документ који је потписала Керн Донфрид – на 10 милиона за Јелену Тривић и кампању ПДП-а. Тај документ нико није демантовао. Ни Донфридова која га је потписала, ни генерал Нулс који се помиње као особа која ће донијети новац. Овдје не говоримо о легалном новцу из буџета него о финансирању специјалних операција.
       Русија то не ради! Ми то знамо.
       Да додам, имамо и ми своје Украјинце, оне који су разбијали Југославију и онда на тим крњим државама, укључујући и Државну заједницу Србије и Црне Горе, Запад је спроводио своје специјалне операције.
       Дио тих операција је контрола медија. То раде преко тзв факт чекера. Тако у Сарајеву сједе неки Мујкићи и остали који вам шаљу лоше оцјене, некаква Раскринкавања и Истиномери, а тамо сједе западни обавјештајци, покупљени сељачићи без школе. Без хљеба и образовања. Без редовне школе. Али, сви су тамо прошли неке бакалавријате, бечлере, умјесто нормалног школовања. Њихов је посао да спријече медије који нису под њиховом контролом, као ваша АТВ.
       Зато ви имате санкције. Да не бисте могли да парирате ТВ БН која 24 сата дневно води директну антисрпску пропаганду.
       А Запад јако иритира то што Русија прави нову геополитичку слику и што ће као побједница садашњег сукоба доћи поново на Балкан и рећи да је доста шале и да се од сада политика води овако, у складу са новом сликом.
       Гледајући политичку слику, у РС имамо неколико струја које су оштро супротстављене по најважнијим темама, при чему неки имају исти став као странке из Федерације…

То је туђи став, западни став. Ако уклоните Бакира Изетбеговића , а доведете Дениса Бећировића, то вам је иста политика. СДА и СДП су биле коалиционе партије у рату.

Постоји један мит. То је југословенски антифашистички покрет. То је измишљотина, он није постојао. Антифашистички покрет је кренуо одавде – из Бањалуке, Босанске Крајине и Книнске Крајине и проширио се на Лику, Кордун и Банију – на српска мјеста. Тај антифашистички покрет су чинили преко 90 одсто Срба. Њему се Тито ставио на чело, злоупотребљавајуђи ситуацију.

Са препоруком Лондона и Москве је дошао и преузео антифашистички покрет. Таквог покрета није било ни у Словенији, ни Македониији и Србији. Био је овдје, јер је овдје била НДХ! Највећа гробница, највећи концентрациони логор – држава логор.

Од 1941. до данас је са ових простора нестало 2,5 милиона Срба! Нема их! Пустите теорију завјере – ви сте постали статистичка грешка у Хрватској од 3 одсто, као и у Федерацији!

Дакле, Запад своју политику не мјења. Жели да уклони институције РС, њену политичку моћ, слабљењем људи који имају политичку визију и који су спремни да се боре и воде свој народ. Западу у томе помажу ови подмитљиви људи без осјећаја за државност и слободу, који су навикли да клече и онда за мало пара понављају оно што хоће Запад.

Ако хоћете да видите програм тих опозиционих странака, прочитајте коминикее из амбасада – то су њихови ставови. За такве људе ништа није битно осим да уклонимо једног човјека, онако како су уклањани и други лидери, а државе се распадале иза тога.

ИЗВОР: http://fakti.org/sta-to-pisu/galijasevic-britanija-je-stvorila-sda-i-pdp-koja-je-nastala-iz-njene-obavjestajne-sluzbe

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *