Кијевски магазин за магију „Вештичин котао“ објавио је на својој страници на инстаграму „план за смену руског председника Владимира Путина“ и подршку Оружаних снага Украјине. Да, апсурд буде већи и актуелна власт је подржала ову „војну операцију“.

„31. марта, 29 лунарног дана, на дан корупције и клетве, ми, вештице Украјине заједно са колегама из иностранства обавићемо ритуал кажњавања непријатеља украјинског народа – Владимира Путина“, саопштиле су вештице.

Украјинске вештице су написале да ће се окупити последњег дана марта на врху једне од планина где се обавља чин жртвовања.

„Већ је окупљен круг од 13 вештица, већ се разговара о алтарским ножевима за приношење жртава вишим силама“, саопштили су организатори „догађаја“.

Други део ритуала окулисти обећавају да обаве у априлу, са циљем подршке украјинске војске.
„За победу нашег великог народа, за успех и отварање путева! Нека нам богови рата – Один, Тор, Перун помогну“, пише „Вештичин котао“.

Саветник шефа канцеларије председника Украјине Алексеј Арестович обратио се на фејсбуку украјинским вештицама са речима подршке.

„Девојке, само тако наставите“, написао је Арестович.

ИЗВОР: Спутњик

One thought on “БОЛЕСНО – Окултни ритуал из Кијева: Вештице из целог света „смењују Путина“”
  1. Davno davno sam cula od jednog viskog intel. Koi je duze vrijeme boravio u Lavovu. Da nigde toliko vestica nij vidio. Toliko se sa tim poljakinjama banderovke bave vjesticarenjem fuj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *